Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szarvasról is elhozta a pontokat a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 27. 16:00
Szarvasról is elhozta a pontokat a gyulai kézilabdacsapat
Szarvasi NKK–CZ-Gyulasport NKft. 19-23 (9-12)

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság 16. fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. együttese a Szarvasi NKK csapatához utazott március 26-án. Zöldi-Tóth Katalin gárdája a tavaszi idény ötödik győzelmére készült a megyei találkozón.

ötödik győzelmét aratta a gyulai kézilabdacsapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

CZ-Gyulasport NKft.: Antal X., Fodor-Bottó R., Hős K. (2), Csapó-Kovács H. (3), Milyó A. (1), Lukács N. Szabó K. (2). Csere: Juhász P., Vólent L. (2/1), Nagy P. (4), Kovács K., Ladics V. (1), Papné-Lukoviczki B.(7/1), Németh Cs., Kovács A. és Farkasinszki D. (1/1). Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A gyulai együttes a tabella ötödik helyéről érkezett a találkozóra, míg riválisa a bajnokság ezüstérmeseként várta ellenfelét. A fürdővárosi gárda lendületből érkezett a szarvasi arénába, hiszen az előző fordulóban már negyedik tavaszi győzelmét aratta. A két együttes az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor hétgólos vendégsiker született.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabda-szakágának technikai vezetője a mérkőzésről elmondta, Zöldi-Tóth Katalin együttese komolyan vette feladatát. A felek nagy elánnal vetették bele magukat a küzdelembe, ám mindkét együttes elsősorban a védekezésre fektette a hangsúlyt.

A hazai gárda egészen a 17. percig tudta tartani a lendületből érkező gyulai együttest, amely a a 6-6-os állás után a 27. percre 9-11-es előnyt harcolt ki magának. 

A vendégcsapat előnyével véget érő félidő után, a második etapban is folytatódott a gyulai dominancia. A Papné Lukoviczki Beáta által hajtott fürdővárosi gárda alaposan megharcolt a vendéglátó csapattal, ám a gyulai együttes fegyelmezett játékával négygólos győzelmet aratott magasabban jegyzett ellenfelének otthonában. 

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 4-3, 17. perc: 6-6, 27. perc: 9-11, 40. perc: 14-14, 50. perc: 16-17, 55. perc: 16-20 és 60.perc: 19-23.

– Bennem és a csapatban is nagy volt a bizonyítási vágy a őszi mérkőzés miatt. Őszinte leszek, egész héten éreztem, hogy jól fogunk játszani. A csapat most nagyon együtt van és ez szerintem mindennél többet ér, figyelnek rám, fegyelmezettek. Azt gondolom, hogy ez az igazi nagybetűs csapat – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A Gyulasport NKft. NB II.-es felnőttcsapata tavaszi ötödik győzelmét aratta. A fürdővárosi gárda a következő fordulóban az éllovas Kecskeméti NKSE alakulatát fogadja április 3-án. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)