Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel folytatta a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 26. 13:00
Győzelemmel folytatta a gyulai tekecsapat
Szolnoki MÁV SE–Gyulai SE Dig-Build 3-5

Az NB I.-es tekebajnokság tizenkilencedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a Szolnoki MÁV SE együtteshez utazott március 19-én. A fürdővárosi gárda felnőttcsapata a szolnoki arénában szerette volna folytatni kiváló tavaszi sorozatát.

A gyulai együttes az előző körben a Dynamo SC elleni döntetlennel folytatta sorozatát, amellyel tovább őrizte dobogós helyét a tabellán. A soros fordulóban az üldözőboly tagjaként gurító szolnoki gárda ellen lépett a bábuk elé.

A párosítás igazi közönségcsalogató csatát hozott, a két együttes fej-fej mellett gurította végig a derbit. A szoros mérkőzés 3-3-as döntetlennel ért véget, ám a csapatpontoknak köszönhetően a vendégek vihették haza a győzelemért járó pontokat.

Gyulai eredmények: Nyári Krisztofer 589 fa, Schriffert Dominik 552 fa, Baksa Imre 547 fa, Egyed Ferenc 536 fa, Czégény Csaba 513 fa és Schriffert Roland 526. Nyári Krisztofer 598-as eredménye, a mezőny második legjobb eredménye is lett. 

A Gyulai SE Dig-Build felnőttegyüttese őrzi harmadik helyét a tabellán, a következő fordulóban pedig  a Vitali Eger SE ellen lép a bábuk elé.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)