Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai győzelemmel maradt lendületben a gyulai serdülőcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 19. 17:00
Hazai győzelemmel maradt lendületben a gyulai serdülőcsapat
Gyulasport NKft.–Gyomaendrődi NKSE 31-25 (16-13)

Az országos leány-serdülőbajnokságban szereplő Gyulasport NKft. a Gyomanedrődi NKSE csapatát látta vendégül március 17-én. Bányainé Szabó Renáta fiatal gárdája egy idegenbeli döntetlen után szeretett volna lendületben maradni.

németh csenge ezúttal is csapata vezéregyénisége volt

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Bartóki M., Németh Cs. (10/1), Horváth R. (4), Tapasztó B. (8/4), Miklya N. (7), Erdődi R., Szilágyi D.(1). Csere: Fabisz L., Budai R., Balogh H. (1) és Gyura A. Edző: Bányainé Szabó Renáta.

A gyulai együttes egy orosházi döntetlennel a háta mögött várta a hazai fordulót, míg riválisa nagyarányú hazai sikerrel a zsebében érkezett a találkozóra. A hazai csapat számára fontos volt a győzelemért járó pontok megszerzése, hiszen több együttessel versenyben van a dobogós helyekért.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője a mérkőzésről elmondta, a két csapat tabellán elfoglalt helyezése alapján mindenki biztos hazai győzelmet jósolt, ám az egyetlen cserével érkező vendégcsapat hamar rácáfolt erre.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata győzelmével továbbra is a tabella harmadik helyén áll. A korosztályos gárda a következő fordulóban a Békéscsabai BDSK ellen lép pályára.

Mindkét együttes szép támadásokkal kezdte a találkozót, amiből hamar kitűnt, hogy izgalmas meccsre számíthatnak a szurkolók. A hazai gárda egy lépéssel mindig riválisa előtt járt, ám a fáradhatatlanul küzdő vendégegyüttes újra és újra üldözőbe vette ellenfelét. Bányainé Szabó Renáta korosztályos alakulata fokozatosan lépett el az ellenfél csapattól. A Németh CsengeTapasztó Boglárka és Miklya Nóra fémjelezte támadások szebbnél szebb gólokat eredményeztek, védekezésben pedig az elcsent labdák okoztak kellemetlenségeket a vendégcsapatnak.

– Az egész mérkőzésen nagyon hullámzó volt a teljesítményünk. Nehezen állt össze a védekezésünk, támadásban sokszor türelmetlenek voltunk. Volt jó tíz percünk védekezésben, ezáltal könnyű gólokat tudtunk szerezni, a felállt fal ellen is eredményesek voltunk, majd megint jött öt-hat rossz perc. Ellenfelünk folyamatosan kihasználta, amikor lent voltunk, a két pont viszont a miénk, amihez gratulálok a csapatomnak – értékelt Bányainé Szabó Renáta.

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 7-5, 15. perc: 13-8, 26. perc: 15-12, 30. perc: 16-13, 40. perc: 21-17, 45. perc: 24-21, 55. perc: 29-24, 60. perc: 31-25.

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata győzelmével továbbra is a tabella harmadik helyén áll. A korosztályos gárda a következő fordulóban a Békéscsabai BDSK ellen lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)