Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét megrendezik a Küzdelem Napját

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • SPORT • 2022. március 11. 10:00
Ismét megrendezik a Küzdelem Napját
A küzdősportgálát március 19-én tartják

Egy év kihagyás után idén újra megrendezik a Küzdelem Napja elnevezésű küzdősportgálát március 19-én Gyulán, a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. Békés megye legnagyobb pofonosztó rendezvényén MMA-, K–1- és profi ökölvívó-mérkőzéseket is láthat a közönség. 

képünk egy korábbi gálán készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Niedermayer Zsolt főszervező elmondta, tavaly a koronavírus-járvány miatt nem tudták megrendezni a gálát, ám idén lehetőség adódott arra, hogy ismét tető alá hozzák a rendezvényt. Az esemény az idén elhunyt Wertheim Albertnek, a Békés megyei küzdősport nagy támogatójának is emléket állít.

Mint megtudtuk, az izgalmasnak ígérkező előmérkőzések után több figyelemre méltó párharcot is figyelemmel kísérhetnek a nézőtéren helyet foglalók. A gála főmérkőzésének egyik szereplője a békéscsabai Hocz Csaba lesz, a tervek szerint pedig Mármarosi Patrik, Csibi Gergely és Vincze Krisztián is a kötelek közé lép.

Az ökölvívás kedvelői ezúttal sem maradnak csata nélkül, hiszen a Surman Boxing Team csapatának több harcosa is kesztyűt húz az este folyamán. A gyulai színeket ezúttal is Bimbó Lajos képviseli, aki ezen a gálán vívja utolsó profi mérkőzését: a 38 éves ökölvívó a Detre Gáborral vívott ütközet után szögre akasztja a kesztyűket. A bokszmérkőzések közül kiemelkedik Berki Ferenc csatája, a magyar bajnoki címet és a WBF interkontinentális világbajnoki övét is birtokló fiatal versenyző a román Nicolae Dragos ellen lép szorítóba.

A pofonosztó rendezvény előmérkőzései 16 órakor kezdődnek, a gála főmérkőzései pedig a 20 órai megnyitó után indulnak útjukra.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)