Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nőket kényszerítettek prostitúcióra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. március 09. 10:00
Nőket kényszerítettek prostitúcióra
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Forrás: police.hu

Emberkereskedelemmel és kitartottsággal gyanúsítható férfiakat fogtak el a Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei március 8-án Kétegyházán – írta a police.hu.

A rendőrök négy férfit fogtak el, közülük ketten, egy kétegyházi férfi és fia, két nőt kényszerítettek prostitúcióra külföldön. Naponta hívogatták, veréssel, megöléssel fenyegették őket, hogy minél több pénzt keressenek és küldjenek haza. A másik két férfi a gyanú szerint kitartatta magát, párjaik szexuális szolgáltatással keresett pénzéből éltek.

A Gyulai Rendőrkapitányság az utóbbi két férfit kitartottság bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja, apa és fia ellen pedig emberkereskedelem bűntett miatt indított eljárást.

A rendőrök a gyanúsítottaktól pénzt, két személyautót, több mint 5 millió forint értékű arany ékszert, összesen közel 6 millió forintnyi értékről kiállított zálogjegyeket, az utalásokról igazolásokat, mobiltelefonokat, kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le, és zár alá vettek több házat.

GYULAI HÍRLAP • 2022. március 09. 11:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)