Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéssel zárta a bajnokságot az U19-es bajnokcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 08. 13:00
Kiütéssel zárta a bajnokságot az U19-es bajnokcsapat
Gyulai Amazonok–Szent Mihály FC Szeged 23-1 (12-1)

Az U19-es futsalbajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a Szent Mihály FC Szeged együttesét látta vendégül március 6-án. Molnár Ágnes alakulata a bajnokság utolsó mérkőzésén lépett pályára riválisa ellen.

kiütéses sikerrel búcsúzott a bajnokságtól a gyulai gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Szappanos Katalin, Lovas Laura, Hack Fanni, Komlós Anna. Csere: Szelei Nóra és Mészáros Viktória. Edző: Molnár Ágnes

A hazai alakulat az előző fordulóban jánoshalmi és hódmezővásárhelyi riválisát is legyőzte, így magabiztos eredménnyel gyűjtötte be bajnoki címét. A Molnár Ágnes vezette csapat a bajnokság utolsó mérkőzésén a tabella harmadik helyéről érkező szegedi gárdával nézett szembe.

A már biztos bajnok hazaiak hamar eldöntötték a találkozó sorsát, Lovas Laura és Komlósi Anna gólváltását követően Szelei Nóra és Mészáros Viktória is betalált, majd a félidő végéig Hack Fanni és Szappanos Katalin is gólt jegyzett. 12-1.

A második játékrészben is folytatódott a gyulai hegemónia, futószalagon érkeztek a hazai támadások. A mérkőzés során Hack Fanni hétszer köszönt be ellenfelének, Lovas Laura hat találatig jutott, Mészáros Viktória négy gólja mellett, Szappanos Katalin, Komlósi Anna és Szelei Nóra is duplázni tudott.

– Hosszú téli szezonon vagyunk túl, rengeteg mérkőzéssel és szép győzelmekkel. Igyekeztem hétről hétre változtatni a csapat összeállításán annak érdekében, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon. Gratulálok mindenkinek, aki részt vett a sikerekben – értékelt Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok imponáló statisztikával zárta a pontvadászatot, a korosztályos gárda 14 győzelemmel, 152 rúgott és 23 kapott góllal veheti át aranyérmet március 19-én.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)