Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tovább csökkennek az adminisztratív terhek az e-bejelentő szolgáltatással

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2022. február 26. 14:24
Tovább csökkennek az adminisztratív terhek az e-bejelentő szolgáltatással
Néhány kattintással bejelenthetők a személyes adatokban történt változások

Tovább csökkennek az adminisztratív terhek, és pénz spórolható meg az idén elindított ingyenes, ügyfélközpontú e-bejelentő szolgáltatással – közölte a Békés Megyei Kormányhivatal.

A kormány által idén elindított szolgáltatás lényege, az ügyfélkapu segítségével a https://e-bejelento.gov.hu oldalon néhány kattintással bejelenthetők a személyes adatokban történt változások, így nem kell külön-külön minden szolgáltatót, közműcéget felkeresni – írták.

Kiemelték: eddig harmincnégy víz-, villany-, gáz- és távhőszolgáltató közműcég csatalakozott az e-bejelentőhöz. A tervek szerint a későbbiekben további piaci szereplőkkel, például a bankokkal és biztosítókkal is kiegészül a rendszer, amely a gazdasági társaságok és az egyéni vállalkozók számára is elérhető lesz.

A szolgáltatás mintegy másfél milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós forrás felhasználásával, a Közigazgatás- és Közszolgáltatás- Fejlesztési Operatív Program keretében valósult meg.

A közlemény aláhúzta: az e-bejelentő bevezetésével újabb mérföldkövéhez érkezett a kormány tíz évvel ezelőtt megkezdett közigazgagatás-fejlesztési és bürokráciacsökkentési programja; a szolgáltatással a közműcégek, a szolgáltatók és a magyar családok is jól járnak.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)