Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Így dolgoznak a Közút szakemberei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. február 17. 17:00
Így dolgoznak a Közút szakemberei
Videón mutatják be, hogyan javítják tavaszig a burkolathibákat

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a téli hónapokban is folyamatosan végez lokális burkolatjavítási munkákat. A társaság videóban mutatja be, hogyan és mi alapján végzik tavaszig a burkolathibák javítását – olvasható a társaság közleményében.

Mint írták, az országos, 32 ezer kilométeres közúthálózatból 2010 óta összesen több mint 6500 kilométernyi szakasz újult meg teljes körűen. Tavaly közel 1300 kilométeren indultak el átfogó munkálatok. Tavasztól folytatódnak, és újabb beruházásokkal egészülnek ki a felújítási munkák.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. lokális javítási munkákat is végez, ugyanis a 2021–2022-es téli szezonban is alakultak ki újabb burkolathibák az elöregedett úthálózati elemeken. 

Az országos közúthálózaton 2022-ben a cég közel 90 ezer tonna aszfalt felhasználását tervezi 95 mérnökségén keresztül.

Ezenkívül – főleg a Magyar Falu Program keretében biztosított pluszforrásokkal, külső vállalkozásokkal kiegészülve – nagy felületű burkolatjavítási munkákat is végeznek majd a szakemberek.

A társaság által a téli üzemeltetési időszak végéig alkalmazott hidegaszfaltos javításokról és általában a kátyúzási munkákról készített egy rövid, közérthető videót – Kálid Artúr és Pusztaszeri Kornél szinkronjaival kiegészülve –, mely elérhető a cég valamennyi közösségi oldalán, így a Közút hivatalos YouTube-csatornáján is.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)