Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai bronzérem Debrecenből

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. február 11. 09:00
Gyulai bronzérem Debrecenből
A Gyulasport NKft. U8-as együttese a harmadik helyen végezett a korosztályos tornán

Korosztályos labdarúgótornát rendezett a Debreceni Labdarúgó Akadémia február 5-én. A tizenkét csapat részvételével zajló kupán a Gyulasport NKft. a harmadik helyen végzett.

A gyulasport NKft. U8-as csapata

Fotó: Gyulasport NKft.

A fürdővárosi egyesület U8-as együttese a csoportkörben a hajdúböszörményi gárdát és az Olasz Focisuli csapatát is legyőzte. A Zsurzs Péter vezette együttes az utolsó mérkőzésére mér tét nélkül érkezett, így döntetlent játszott a Filo SE gárdájával.

– Az első mérkőzésen kicsit nehezen vették fel a fiúk a torna ritmusát, ezt a korán kelésnek és a hosszú útnak tudtam be. Gyorsan rendezni tudtuk a sorokat, azt követően pedig semmi panaszom nem lehetett a hozzáállásra, a küzdeni akarásra – ismertette a csapat edzője.

A korosztályos együttes a következő mérkőzésen a DVSC csapatával nézett szembe. A gyulai alakulat meggyőző teljesítményt nyújtva 4-1-es sikert aratott, aminek köszönhetően az is biztossá vált, hogy a legrosszabb esetben is a bronzéremért szállhat harcba.

– A DEAC elleni mérkőzést elveszítettük, így a bronzéremért játszhattunk a hajdúszoboszlói klub ellen. A srácok nagyon akarták az érmet és a győzelmet, mindenki a legjobbját nyújtotta. A bronzmeccsen 4-2-es eredménnyel sikerült legyőznünk ellenfelünket, így sikerült felállnunk a képzeletbeli dobogó legalsó fokára. Összességében elmondhatom, hogy egy színvonalas tornán vettünk részt, a srácok újra megmutatták, hogy van bennük potenciál, a szorgalommal elvégzett munkájuk pedig most is eredményességgel párosult – értékelt Zsurzs Péter.

A csapat tagjai: Bardócz Aba, Domokos Dániel, Karancsi Ádám, Ombodi Simon, Révész Zsolt, Roszik Dominik, Szigeti Balázs és Zsombok Barnabás. Edző: Zsurzs Péter.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)