Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Zárlatos kábelek miatt nincs közvilágítás a Csigakertben és a Gyöngyvirág téri játszótéren

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2022. február 01. 17:15
Zárlatos kábelek miatt nincs közvilágítás a Csigakertben és a Gyöngyvirág téri játszótéren
Az önkormányzat arra kéri a gyulaiakat, hogy jelezzék a közvilágítási hibákat

Zárlatos földkábelek miatt nincs közvilágítás a Csigakertben és a Gyöngyvirág téri játszótéren – közölték Gyula Város Önkormányzatának hivatalos Facebook-oldalán.

Mint írták, az elmúlt időszakban számos lakossági bejelentést kaptak amiatt, hogy a Csigakertben nem működik megfelelően a közvilágítás.

Kiemelték: a hibát a területet ellátó földkábel meghibásodása okozza, de a forrás pontos helyszínét még nem sikerült beazonosítania az MVM Démász Áramhálózati Kft. munkatársainak. Annak érdekében, hogy megtalálják a zárlatos kábelszakaszt biztonsági elemeket helyeztek el a park lámpáiban, ezután a szegedi központból kirendelt kábelhibamérő autó segítségével néhány méternyi pontossággal ki tudják tűzni azt a területet, amit fel kell tárniuk a javításhoz, így nem kell kiásniuk teljes nyomvonalat, és viszonylag kevés földmunkával tudják orvosolni a problémát.

A Gyöngyvirág téri játszótéren ugyanez a hiba áll fenn, de ott már sikerült lokalizálni a problémás szakaszt, a pontos megtaláláshoz ugyancsak a kábelhibamérő autót fogják használni.

Az önkormányzat arra kéri a gyulai polgárokat, hogy a www.gyula.hu/ugyintezes oldalon, a közvilágítási hibabejelentő menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezzék, ha valahol közvilágítással kapcsolatos problémát észlelnek, hogy ezeket elküldhessék a szolgáltatónak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)