Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kupagyőzelemre áll az U19-as futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. február 03. 14:00
Kupagyőzelemre áll az U19-as futsalcsapat
Gyulasport NKft.U-19-Telegerendási SC 5-1 (5-0)

A Gyulasport NKft. korosztályos csapata a Telegerendási SC együttesével találkozott a Békés megyei U19-es futsalbajnokság 11. fordulójában január 30-án. A Szabó Attila irányította együttes nyolc sikeresen megvívott találkozó után várta ellenfelét a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

már az első játékrészben eldöntötte a mérkőzést a gyulai gárda

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Zsilák Máté, Vágási Tamás Márk, Máté Tamás, Ticudeán Ábel Simon, Horváth Róbert. Csere: Szabó Máté Erik, Kocsis Bence, Magyar Gergő, Zsilák Mátyás és Geszner Csongor. Edző. Szabó Attila.

A gyulai gárda az eddigi nyolc mérkőzéséből mindet meg tudta nyerni, így a tabella első helyén állt. A vendégcsapat a bajnoki lista alsó harmadából érkezett a találkozóra.

Szabó Attila a mérkőzésről elmondta, a fiatal gárda már elkezdte a felkészülést a nagypályás bajnokságra, így a gárda a heti négy edzés és egy felkészülési találkozó mellett vívja meg futsalmérkőzéseit.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fürdővárosi együttes a terhelés ellenére szinte azonnal lendületet vett, Magyar Gergő már a 2. percben megszerezte a vezetést. A folytatásban is támadásban maradt a hazai csapat, a félidő végéig ötgólosra növelte előnyét.

– Már az első félidőben eldöntöttük a találkozó sorsát, ám a második játékrészben nagy fölényben játszottunk. A fordulás után nagyon sok helyzetet kihagytunk vagy az ellenfél kapusa tudta fogni lövéseinket. Folyamatos cserékkel próbáltunk frissíteni, de most meglátszott a játékosokon a fáradtság. Ez azonban ebben az időszakban várható is volt, így nyugodtan dolgozhatunk tovább. Amennyiben elkerülnek a betegségek, sérülések és továbbra is ilyen jó lesz a hozzáállás, akkor bízhatok egy sikeres felkészülésben – értékelt Szabó Attila.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai gólok: Magyar Gergő 2, Ticudeán Ábel Simon 2 és Máté Tamás.

A Gyulasport Nkft. U19-as együttese továbbra is a tabella első helyén áll. A korosztályos gárda a következő fordulóban az Atletico Békéscsaba alakulatát látja vendégül, miközben nagypályán is felkészülési mérkőzéseket vív.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)