Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Erősen felhős idő várható holnap

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. január 25. 17:30
Erősen felhős idő várható holnap
Az Országos Meteorológai Szolgálat jelenti

A déli országrészben eleinte még várható némi napsütés, de fokozatosan ott is megnövekszik a rétegfelhőzet. Szerda reggelig országszerte általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, legfeljebb átmeneti, kisebb szakadozások lehetnek a felhőzetben. Elsősorban a Dunától keletre éjszaka zúzmarás köd is képződhet, amely napközben helyenként tartósan meg is marad.

Kedden a déli óráktól a keleti országrész kivételével fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet, az ország nagy részén pár órás napsütés is valószínű. A keleti, északkeleti határ közelében időszakosan gyenge havazás, másutt legfeljebb jelentéktelen hószállingózás fordulhat elő.

Kedden a nyugati szelet a főváros térségében, majd szerdán már az északnyugati szelet nagy területen kísérhetik élénk, esetleg erős lökések, míg keleten végig gyenge marad a változó irányú légmozgás.

A legalacsonyabb hőmérséklet általában -3 és +2 fok között várható, de északkeleten és az átmenetileg kevésbé felhős tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában +2 és +7 fok között várható, de a tartósan borult, ködös keleti tájakon fagypont alatti maximumokat mérhetünk.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)