Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéses győzelemmel menetelnek az U19-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 25. 17:00
Kiütéses győzelemmel menetelnek az U19-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Mocorgó UFC 14-0 (8-0)

Az U19-es futsalbajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a Mocorgó UFC együttesét látta vendégül január 23-án. Molnár Ágnes alakulata a győzelemmel szerette volna folytatni a bajnoki menetelését.

lovas laura (labdával) mindkét félidőt góllal indította

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Amazonok: Nagy Katalin, Szappanos Katalin, Lovas Laura, Hack Fanni és Komlósi Anna. Danics Boglárka, Sovány Dorina és Pribék Andrea. Edző: Molnár Ágnes.

A korosztályos együttes az előző fordulóban gólgazdag mérkőzésen lépett át szegedi ellenfelén. A tizenkét góllal megtűzdelt találkozón kivívott sikerrel a gyulaiak megerősítették helyüket a bajnoki lista élén. A mindszenti gárda a tabella alsó harmadából érkezett a találkozóra, így nem számíthatott túl sok jóra a fürdővárosi arénában.

A hazaiak nem is sokat teketóriáztak, Lovas Laura már az első percben megszerezte a vezetést csapata számra. A folytatásban sem találta a gyulai gárda játékát a vendégcsapat, a félidő végig további hét találat landolt a mindszenti kapuba.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fordulás után is lendületben maradta a gyulai gárda, ismét Lovas Laura nyitotta ki a gólcsapot. Az ötletesen és lendületesen játszó hazai együttes folyamatosan vezette támadásait, teljesen megérdemelten nyerte hatalmas fölénnyel újabb bajnoki mérkőzését.

Gólok: Sovány Dorina 4, Lovas Laura 3, Pribék Andrea 3, Hack Fanni 2, Komlósi Anna és Nagy Katalin.

– Szépen és ötletesen játszott a csapat, emellett a gólok is nagyszerű játék után érkeztek. Büszke vagyok a játékosaimra, hogy ennyire önzetlenül játszanak hétről hétre – értékelt Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok U19-es futsalcsapata továbbra is a tabella éllovasaként várhatja a folytatást. A korosztályos együttes a következő fordulóban hazai pályán fogadja az Üllési ISE alakulatát.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

GYULAI HÍRLAP • 2022. január 25. 17:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)