Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gőzerővel készül a tavaszi rajtra a Zöldi-Tóth-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 20. 16:00
Gőzerővel készül a tavaszi rajtra a Zöldi-Tóth-csapat
A fiatal játékosok beépítése a cél a CZ-Gyulasport NKft. NB II.-es együttesénél

A felkészülési időszak harmadik hetét kezdte meg a CZ-Gyulasport NKft. NB II.-es kézilabdacsapata. A Zöld-Tóth Katalin által irányított együttes a tabella hatodik helyéről várhatja a február végi rajtot.

csapata védekezésében látja a siker kulcsát zöldi-Tóth katalin

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Zöldi-Tóth Katalin elmondta, a játékosok kiváló állapotban érkeztek vissza a téli pihenőről, így elsősorban a taktikai elemek begyakorlása a cél, az állóképesség és az erőnlét fejlesztése nem vesz el sok időt a csapattól.

– A legfontosabb a védekezés felépítése, hiszen egy kiválóan dolgozó fal gyors gólokat tud szerezni támadásban, amely az eredményesség kulcsa lehet – ismertette a vezetőedző.

A fürdővárosi gárda mestere a felkészülés alatt főként labdás edzéseket tervez, ahol a védekezés gyakorlása mellett a lerohanások lesznek a főszerepben. Az idő haladtával az együttesre több edzőmérkőzés is vár, ezek szervezése folyamatban van.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Zöldi-Tóth Katalin hozzátette, Szögi Tímea eligazolása és Fodor-Bottó Rózsa keresztszalag-szakadása megnehezítette az őszi bajnokság őszi szezonját, a tavaszi szezonban pedig Laurinyecz Emese rendszeres hiányzása lesz nehézség. A gyulai csapat célja továbbra is az első négy együttes között végezni, amelyhez a fiatal, utánpótláskorú játékosok beépítése járulhat hozzá.

Milyó Alexandra, a gárda házi gólkirálya kiemelte, a gárda egy emberként várja a tavaszi rajtot. Hozzátette: az együttes minden játékosa azon lesz, hogy a „várvárosi” alakulat eredményesebb etapot produkáljon és a lehető legmagasabb pozícióba zárja a bajnoki idényt.

A CZ-Gyulasport NKft. a tervek szerint február 19-én vagy 20-án, a XVI. kerületi KMSE együttese ellen kezdi meg a 2021/2020-es bajnokság tavaszi szezonját.

GYULAI HÍRLAP • 2022. január 23. 16:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)