Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel kezdték a tavaszt az U15-ös Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 20. 14:00
Győzelemmel kezdték a tavaszt az U15-ös Amazonok
Gyulai Amazonok–Astra-Activtek HFC-Üllő 14-1 (5-1)

Az U15-ös futsalbajnokság tavaszi folytatásában a Gyulai Amazonok csapata az Astra-Activtek HFC-Üllő együttesét látta vendégül január 16-án. Szerb Katalin alakulata a tabella éllovasaként várta aktuális riválisát.

kiütéses győzelemmel indították a tavaszt az u15-ös amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Kelemen Klarissza, Nagy Katalin, Baracsi Boglárka, Mészáros Viktória és Mészáros Viktória. Csere: Szelei Csenge, Danics Boglárka, Bukor Zoé és Kónya Andrea. Edző: szerb Katalin.

A hazai gárda a Tolna-Mözs együttesének kiütéses legyőzésével zárta a bajnokság téli szakaszát. A korosztályos gárda a tavaszi rajton a tabella nyolcadik helyén álló fővárosi riválisával nézett szembe.

A hazai együttes a téli szünet alatt sem lazított, hiszen egy nagykátai futsaltorna megnyerésével tartotta ritmusban magát bajnoki folytatásra. A lendület a soros bajnokira is kitartott, hiszen a fürdővárosi gárda már a 10. percben megszerezte a vezetést. A gólszerző Mészáros Viktória egy perccel később ismét betalált a budapesti csapat hálójába, majd Kónya Andrea révén növelte háromgólosra előnyét a hazai együttes. 3-0.

A korosztályos alakulat Mészáros Viktória duplájával a félidő végéig tovább nyitotta az ollót a két együttes között, így tetemes előnnyel mehetett pihenőre. 5-1.

A második játékrészben ennél is jobban beindult a gyulai henger. Baracsi Boglárka megtalálta góllövő cipőjét, a fiatal játékos sem állt a mesterhármasig, mellette pedig Nagy Katalin duplázni tudott. A lefújásig Kónya Andrea újabb két találatot jegyzett, majd Danics Boglárka is megrúgta saját maga gólját, Mészáros Viktória pedig ötödik alkalommal zörgette meg a vendégek hálóját.

Gólszerzők: Mészáros Viktória 5, Baracsi Boglárka 3, Kónya Andrea 3, Nagy Katalin 2 és Danics Boglárka.

– A meccset elég dekoncentráltan kezdtük és szerencsénk sem volt, de hamar felébredt a csapat és megkezdte a gólok gyártását. A játékkal nem volt probléma, de a helyzetek befejezése még mindig csiszolásra szorul. Összességében a végeredménnyel és a játékkal elégedett vagyok, folytatjuk tovább a menetelést – értékelt Szerb Katalin.

A Gyulai Amazonok U15-ös együttese továbbra is száz százalékos mérleggel áll a bajnoki tabella élén. A korosztályos csapat a következő körben oda-visszavágót játszik a Budaörs Futsal gárdájával.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)