Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győztes tornával indult a futsalszezon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 16. 15:00
Győztes tornával indult a futsalszezon
A Gyulai Amazonok felnőttcsapata mindhárom mérkőzését megnyerve lépett a táblázat második helyére

A Csongrád-Csanád megyei futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata három mérkőzésen is pályára lépett január 15-én. Molnár Zoltánné együttese hazai „minitornán” találkozott békéscsabai, szegedi és makói riválisával.

a gyulai együttes három mérkőzést nyerve lépett fel a tabella második helyére

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai együttes az első találkozón a szomszédvári ellenfelével találkozott. A békéscsabai gárda három vereséggel kezdte a bajnoki szereplést, így a tabella utolsó helyéről várta a találkozót. Molnár Zoltánné csapata már az 5. percben betalált riválisa kapujába. Lovas Laura találata igazi „gólcunamit” indított el, a mérkőzés lefújásáig további 11 találat landolt a békéscsabai kapuba.

A fürdővárosi együttes a folytatásban a szegedi Szent Mihály FC gárdájával nézett szembe. A hazai gárda szinte lemásolta korábbi mérkőzését, már a hatodik percben feliratkozott az eredményjelzőre. A kemény belépőkkel tarkított összecsapáson a gyulai gárda ötletes és kreatív játékot mutatott szurkolóinak, a 6-0-ás végeredménnyel zárult találkozón pedig ismét megmutatta futsaltudása legjavát.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A harmadik találkozón a hazai együttes az addig még veretlen makói riválisával csapott össze. A fürdővárosi gárda a ex-gyulai játékosokat is felsorakoztató vendégcsapat ellen is háromgólos előnyre tett szert, ám a jó teljesítményt nyújtó vendég gárda szépíteni tudott az eredményen. 3-1.

A második játékrészben ismét a gázra lépett a gyulai együttes, így magabiztos 6-1-es siker született. A hazai gárda győzelme azonban nem volt felhőtlen, Mezei Virág kulcscsont törést szenvedett.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Nehezen lendültünk bele a mérkőzésekbe, de láttam a lányokon, hogy élvezik a játékot, és ez volt a legfontosabb. Szokják egymást a játékosok a bajnokságban, emellett célunk, hogy a tanultakat tudjuk alkalmazni éles találkozókon is. Nagyon sajnálom Mezei Virág sérülését, hosszabb kihagyás vár rá, de nagyon bízunk benne, hogy gyorsan fog tudni felépülni. A csapatnak gratulálok az eredményekhez és a mutatott játékhoz is – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző.

Eredmények: Gyulai Amazonok–1912 Békéscsaba előre SE 12-0, Gyulai Amazonok–Szent Mihály FC 6-0 és Gyulai Amazonok–M-Foci Kft. 5-1.

A Gyulai Amazonok csapata a második helyről várhatja a folytatást. A Csongrád-Csanád megyei futsalbajnokság következő fordulóját január 22-én rendezik majd meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)