Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Minitornával indul a futsalszezon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 10. 15:00
Minitornával indul a futsalszezon
A Gyulai Amazonok felnőttcsapata három mérkőzést is játszik január 15-én

A Csongrád-Csanád megyei futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata három mérkőzést is játszik január 15-én. Molnár Zoltánné együttese „minitornán” találkozik békéscsabai, szegedi és makói riválisával.

terembajnoksággal készül a bajnoki rajtra a nagypályás felnőttcsapat

Fotó: Gyulai Amazonok

A fürdővárosi gárda csak most csatlakozik az ötfordulós bajnoksághoz. A csapat rögtön egy „minitornával” kezd, ahol három csapattal is szembe kerül. A Don Bosco sportcsarnokban a hazai együttes az 1912 Békéscsaba Előre SE, a Szent Mihály FC Sportegyesület és az M-Foci Kft. elleni lép pályára.

A négy csapat mindegyike játszik majd ellenfeleivel, a riválisok kétszer húszperces mérkőzéseken néznek szembe egymással.

– Hasznosnak tartjuk a téli felkészülés alatt a futsalbajnokságokon való szereplést, így idén a felnőttcsapat is lehetőséget kap megmérettetni magát. Különösebb célja a versenyzésnek nincs, szeretnénk megtartani a felkészülés alatt a bajnoki „feelinget”. A játékosok nagyon várják a mérkőzéseket, hiszen így egy kicsit más környezetben is bizonyíthatnak – értékelt Molnár Zoltánné.

Gyulai mérkőzések időpontjai: Gyulai Amazonok–1912 Békéscsaba Előre SE 10 óra, Gyulai Amazonok–Szent Mihály FC Sportegyesület 11.40 és Gyulai Amazonok–M-Foci Kft. 14.10.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)