Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felhős lehet a hét utolsó napja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. december 18. 17:30
Felhős lehet a hét utolsó napja
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, inkább csak a nyugati tájakon lehet szakadozottabb a felhőtakaró. Számottevő csapadék estig nem valószínű, majd gyenge vegyes halmazállapotú az északkeleti, keleti megyékben fordulhat elő, hó az északkeleti határ közelében hullhat.

Vasárnap a nyugati, délnyugati megyékben kevés felhő, sok napsütés valószínű, másutt többnyire erősen felhős vagy borult marad az ég. Napközben néhol gyenge eső előfordulhat, estétől északon és keleten lehet helyenként eső, zápor, északkeleten havas eső, havazás kezdődhet. Átmeneti mérséklődés után éjfél környékétől ismét egyre nagyobb területen (főleg a Győr-Szeged szélcsatornában) megerősödik, vasárnap főként az Észak-Dunántúlon és a hegyekben viharossá is fokozódik az északnyugati szél.
 
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, de a kevésbé felhős, szélcsendes részeken több fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap többnyire 5 és 10 fok között várható, de a szélvédett északkeleti tájakon mindössze 3, 5 fok valószínű.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)