Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Cipősdobozokkal érkezett az Almásy-kastélyba a Magna Cum Laude gitárosa, Szabó Tibi és családja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • HÍREK • 2021. december 15. 14:30
Cipősdobozokkal érkezett az Almásy-kastélyba a Magna Cum Laude gitárosa, Szabó Tibi és családja
A látogatóközpontban december 19-ig várják az adományokat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Cipősdobozokkal érkezett a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontba a Magna Cum Laude gitárosa, Szabó Tibi és családja december 15-én. A kastély idén is gyűjtőpontja a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági akciójának, az adományokat december 19-ig várják a látogatóközpont ajándékboltjában 9 és 17 óra között. 

– Az adományozó keressen egy-egy cipősdobozt, majd döntse el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánja ajándékod, végül a dobozt töltse meg ajándékokkal. A csomagba bármit tehetünk, aminek egy gyerek örülhet – mondta lapunknak korábban Merényi Zoltán, a gyulai baptista gyülekezet lelkipásztora

A szervezők azt kérik az adományozóktól, hogy az ajándékcsomagba ne tegyenek agresszivitásra késztető képeket, játékokat, vagyis játékpisztolyt, kést, PC-játékot. Szintén nem várnak konzervet, romlandó ételeket, gyümölcsöt, törékeny tárgyat, gyógyszereket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Arra kérünk mindenkit, hogy az elkészített ajándékod csomagolják be színes csomagolópapírral, lehetőleg külön a tetejét és külön az alját, majd ragasszák le átlátszó cellux ragasztószalaggal, vagy kössék át zsineggel. Így nem nyílik ki szállítás során a csomag, viszont könnyen kinyitható és visszazárható az elengedhetetlen biztonsági átnézések elvégzésekor. A dobozra jól láthatóan fel kell írni, hogy milyen korosztályú lánynak, fiúnak szánják a csomagot – fejtette ki Merényi Zoltán.

A csomagok a gyulai baptista gyülekezet imaházában (Munkácsy Mihály utca 11/b) is leadhatók naponta 15 és 18 óra között. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)