Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dobogón telel a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. december 12. 14:00
Dobogón telel a gyulai tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–Nyíregyházi TK 5,5-2,5

Az NB I.-es tekebajnokság tizenegyedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a Nyíregyházi TK együttesét látta vendégül december 11-én. A fürdővárosi gárda felnőtt együttese a tabellán elfoglalt harmadik helyét szerette volna megőrizni riválisa ellen.

A gyulai együttes az előző fordulóban lépett fel a bajnokság bronzérmes helyére, miután alaposan legurította a SalgÓzd gárdáját. A nyíregyházi alakulat a tabella 9. helyéről érkezett a találkozóra, így a fürdővárosi csapat a győzelemért járó pontokért biztos megszerzéséért lépett a bábuk elé.

A Nyári Krisztofer, Egyed Ferenc, Makra György, Schriffert Roland, Czégény Csaba és Baksa Imre (Schriffert Dániel) alkotta csapat jól kezdte a találkozót, rögtön az első párharcban diadalmaskodni tudott. A folytatásban már kiegyenlítettebbé vált a derbi, ám a hazai gárda magabiztosan gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat.

A Gyulai SE Dig-Build felnőtt csapata győzelmével bebiztosította őszi helyét a tabella harmadik pozíciójában. 

A fürdővárosi egyesület ifjúsági csapat már nem vette sikerrel a soros akadályt. A Schriffert Dániel és Zsótér Márton fémjelezte együttes 1-3-as eredménnyel zárta az őszi szezont.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)