Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ámokfutást rendezett egy almáskamarási férfi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. december 10. 16:35
Ámokfutást rendezett egy almáskamarási férfi
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Forrás: police.hu

Egy házaspárra és egy sofőrre is rátámadt, valamint több járművet is ellopott egy almáskamarási férfi december 10-én – írta meg a police.hu.

A férfi a hajnali órákban jelent meg ismerőseinél Almáskamaráson, arra kérte a házaspárt, hogy vigyél el valahová autóval. Mivel azok nem akartak eleget tenni a kérésének, mindkettejüket bántalmazta, amelynek hatására elárulták, hogy hol tartják az autójuk slusszkulcsát, a férfi pedig el is vitte a járművet.

Nagykamarásig jutott, ahol nekiütközött egy kerékpártárolónak és egy ott parkoló kenyérszállító teherautónak. A 21 éves férfi ezután a teherautó sofőrjét is megverte, majd az ő járművével hajtott tovább, egészen Kétegyháza határáig, ahol árokba borult. A baleset után egy közeli tanyához ment be, de amikor az ott lakók mentőt és rendőröket akartak hívni távozott. Kétegyházán talált egy újabb teherautót, amelyben benne hagyták a kulcsot, ezzel hajtott tovább.

Forrás: police.hu

A történtekről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja folyamatosan gyűjtötte az információkat, amelyeket továbbítottak a megyei rendőrkapitányságoknak és határrendészeti kirendeltségeknek. Kiderült, hogy a férfi anyja Körösszegapátin lakik, így a keresést Hajdú-Bihar megyére is kiterjesztették.

Ennek meg is lett az eredménye, az ottani körzeti megbízott tartóztatta fel az édesanyjához érkező férfit, majd a Biharugra Határrendészeti Kirendeltség határrendészei előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra. A 21 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és testi sértés bűncselekmények miatt őrizetbe vette.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)