Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Luca-napi pogácsát is készíthetsz a Stefánia-szárnyban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2021. november 27. 14:15
Luca-napi pogácsát is készíthetsz a Stefánia-szárnyban
Adventi programsorozattal várja az érdeklődőket a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

Adventi programsorozattal várják az érdeklődőket a gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyában, ahol többek között Luca-napi pogácsát és szaloncukrot készíthetnek – derül ki a látogatóközpontot működtető Erkel Ferenc NKft. közleményéből.

Az Adventi szombatok a kastélyban című, három alkalomból álló programsorozat helyszíne a Stefánia-szárny látványkonyhája és csemegetára lesz, ahol a karácsonyi készülődéshez kaphatnak segítséget a résztvevők. December 4-én mézeskalácsot, december 11-én Luca-napi pogácsát, december 18-án szaloncukrot készíthetnek. A programok minden alkalommal 14 órakor kezdődnek, és a kastély zárásáig, 17 óráig tartanak. A részvételi díj 1200 forint.

A Stefánia-szárny báltermében Esküvők régen és ma címmel tart ismeretterjesztő sorozatot a látogatóközpont és a V-art Rendezvényszervező Kft. december 27–30. között délután kettőtől 17 óráig. A látogatók a régmúlt és a mai korok esküvői ételeire, terítékeire és ruháira csodálkozhatnak rá a programokon.

Karácsonyig az Almásy-kastélyban szombatonként délután négy órától garantált programokkal, fél hattól gyertyafényes tárlatvezetéssel is várják az érdeklődőket, továbbá minden nyitvatartási napon elérhetők a látogatóközpont szabadulószobái – olvasható a közleményben.

A programokról bővebb információ itt olvasható. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)