Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az ezüstéremre hajt a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. november 25. 15:00
Az ezüstéremre hajt a gyulai focicsapat
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Csabacsűdi GYLSE együttesét látja vendégül november 27-én

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Csabacsűdi GYLSE együttesét látja vendégül november 27-én. Sajben Gábor fiatal együttese tovább szeretné űzni ezüstérmes helyen lévő riválisát.

ismét nagy feladat vár a fiatal gyulai gárdára

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai együttes az előző fordulóban meggyőző sikert aratott sarkadi riválisa ellen, így zsinórban megvívott harmadik győzelmével a tabella harmadik helyéről várhatja a találkozót. A fürdővárosi gárda két pont lemaradással áll ezüstérmes ellenfele mögött, így egy gyulai siker esetén helyet is cserélhet a két együttes. A csabacsűdi gárda csupán két győzelemmel büszkélkedhet, így a tabella utolsó harmadából érkezik a mérkőzésre.

Sajben Gábor a mérkőzés előtt elmondta, nehéz mérkőzésre számít soros riválisa ellen, mert a csabacsűdi alakulat elég kiszámíthatatlan formában játssza a mérkőzéseit.

– Mindenképp a mi előnyünkre szolgál, hogy itthon játszhatunk, a saját pályánkon. Ellenfelünk időnként bravúros eredményeket ér el, de olykor pedig nem úgy sikerül a meccs számukra, ahogyan azt eltervezték. Mindenképp a saját játékunkkal kell foglalkoznunk, de azt tudnunk kell, hogy csakis a győzelem elfogadható ezen a mérkőzésen is – mondta el a derbi előtt Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata 13 órakor kezdi meg mérkőzését az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)