Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lakossági fórumot tartott Vidó Attila

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. november 23. 16:00
Lakossági fórumot tartott Vidó Attila
A Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje bizakodóan tekint a választásokra

Lakossági fórumot tartott Vidó Attila, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje Békés megye 3. számú egyéni választókerületében november 22-én a Magyarvárosi Sörözőben. Az eseményen részt vett László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke is.

vidó attila és lászló attila

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Vidó Attila lapunk kérdésére elmondta: Gyula városa jelen pillanatban egy, maximum másfél lábon áll, a legjelentősebb értelemszerűen a turizmus, illetve sokan élnek mezőgazdasági munkából is. Véleménye szerint ez kevés, hiszen a tavalyi év egy időszakában is a legtöbb turisztikai látványosság, étterem bezárt a pandémia miatt.

Kiemelte: megválasztása esetén azt szeretné elérni, hogy minél több ipar legyen Gyulán, ahogy évtizedekkel ezelőtt, amikor a választókerült több településének lakói is a fürdővárosban dolgoztak.

Hozzátette: meglátása szerint sokkal hatékonyabban kellene felhasználni az európai uniós, illetve hazai pénzeket, ugyanis sok beruházást túláraznak, azokat az összegeket pedig máshol lehetne hasznosítani, például az utak és infrastruktúra megújítására.

Hangsúlyozta a közbiztonság jelentőségét is, amellyel Gyulán ugyan nincs probléma, de az ország számos részén igen, illetve szeretné, ha a fürdővárosban is ilyen kedvező maradna a helyzet.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban elmondta: a Mi Hazánk Mozgalom nem vírustagadó, viszont a kötelező oltás minden verzióját elutasítják.

Vidó Attila kifejtette: biztos benne, hogy a Mi Hazánk Mozgalom bejut a parlamentbe a jövő évi országgyűlési választáson, legalább 7–8 százalékkal, illetve abban is bízik, hogy a dél-békési régióban ismét jól fog szerepelni a szervezet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)