Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ezüstéremmel mehetnek pihenőre az U16-os Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. november 21. 13:00
Ezüstéremmel mehetnek pihenőre az U16-os Amazonok
Békéscsaba Előre 1912–Gyulai Amazonok 0-11 (0-4)

Az U16-os labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Békéscsaba Előre 1912 Újpest FC együtteséhez utazott november 20-án. A fürdővárosi gárda szomszédvári riválisa elleni szerette volna bebiztosítani félidei ezüstérmét.

ezüstéremmel zárta a bajnokság őszi szezonját a gyulai korosztályos gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Kelemen Klarissza, Puskás Adél, Kónya Andrea, Árgyelán Eszter (Szelei Nóra), Bukor Zoé, Nagy Katalin, Baracsi Boglárka (Danics Boglárka), Mészáros Viktória, Tóth Panna és Pribék Andrea.

A fürdővárosi együttes egy négy mérkőzéses győzelmi széria után érkezett a megyeszékhelyi arénába. A gyulai gárda az előző fordulóban magabiztosan győzte le újpesti ellenfelét, így megerősített helyét a tabella második helyén. A hazai alakulat nem számíthatott túl sok jóra, hiszen eddigi minden mérkőzését elveszítve állt a bajokság 8. pozíciójában.

Molnár Ágnes együttese azonnal magához ragadta a kezdeményezést, ám egészen a 20. percig kellett várni a vezető találatra. A hazai együttes lelkesen védekezett a gólra törő vendégcsapat ellen, a végig mezőnyfölényben játszó gyulai gárda pedig nehezen talált fogást riválisán.

Pribék Andrea találtat után Mészáros Viktória duplája következett, Tóth Panna pedig a védelemből fellépve rúgott szép gól. 4-0.

A második félidőben Pribék Andrea, Mészáros Viktória, Bukor Zoé és Nagy Katalin is megrúgta a maga találatait, így téve kiütésessé a találkozó végeredményét.

Gólok: Mészáros Viktória 4, Bukor Zoé 2, Pribék Andrea 2, Tóth Panna 2 és Nagy Katalin.

– Eléggé álmosan kezdtünk, amely sajnos végig jellemző volt a csapatra a találkozó végéig. Nem voltunk olyan hatékonyak és lassan is gondolkoztunk, de ami pozitívum, hogy nagyon szép gólokat szereztünk. Nem vagyok elégedetlen, csak van némi hiányérzetem,de ez nem von le a lányok sikeréből, hiszen egész ősszel szépen szerepeltek. Büszke vagyok rájuk és bízom a jó folytatásban – értékelt Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok U16-os csapat sorozatban ötödik győzelmével megerősítette ezüstérmes helyét. A korosztályos gárda a bajnokság téli pihenője alatt sem tétlenkedik, hiszen az U15-ös országos és U19-es régiós futsalliga indulójaként lép majd pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)