Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lendületben az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. november 15. 17:30
Lendületben az NB II.-es Amazonok
Nyírség NSC–Gyulai Amazonok 0-2 (0-0)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Nyírség NSC együttesének otthonában lépett pályára november 13-án. A fürdővárosi gárda közvetlen riválisát készült legyőzni.

a tabella felső harmadába lépnének az nb ii.-es amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Szappanos Katalin (Barthalos Dóra), Paál Dalma, Mezei Virág, Szabó Tünde, Molnár Ágnes, Sovány Dorina, Szerb Katalin, Komlósi Anna, Lehóczki Noémi és Molnár Kitti. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai gárda az előző fordulóban megszerzett győzelmével fellépett a tabella nyolcadik helyére, így utolérte a hetedik pozícióban tanyázó riválisát. Molnár Zoltánné együttes a győzelemért járó pontokért érkezett a nyírtelki találkozóra.

Molnár Ágnes elmondta, a vendégcsapat kezdte lendületesebben a találkozót, gyors támadásaival azonnal átvette a játék irányítását. Hozzátette, a rendkívül rossz minőségű talajon igazán látványos összecsapást láthattak a kilátogató nézők.

A gyulai együttes sorra vezette támadásait a nyírségi kapura, ám Lehóczki Noémi, Molnár Kitti és Szerb Katalin sem tudta kihasználni helyzetét.

A 30. percben Molnár Kittit csak szabálytalanul tudták megállítani a büntetőterületen belül, a jogosan megítélt tizenegyest pedig Paál Dalma értékesítette. A csapatkapitány büntetőjét azonban a játékvezető megismételtette, amelyet a hazai kapus már hárítani tudott.

A 0-0-ás félidőt követően sokkal nagyobb kedvvel játszottak az Amazonok. Ebben a játékrészben sokáig egykapuzott a gyulai együttes, amelynek az 56. percben lett meg az eredménye. Molnár Kittit ezúttal is csak szabálytalanul tudta megállítani a hazai védelem, a megítélt büntetőt pedig Komlósi Anna varrta kíméletlenül a bal felső sarokba. 0-1.

A kegyelemdöfést ezúttal is Szerb Katalin adta meg, aki Molnár Ágnes indítását követően a kapussal szemben nem hibázott, beállítva az értékes győzelmet jelentő végeredményt.

–  Az igen rossz minőségű pályán nem igazán játszottunk látványos focit, de voltak periódusok, amelyeknél bizonyította a csapat, hogy megérdemeljük a győzelmet. Úgy gondolom, hogy többet tettünk a sikerért, örülök, hogy ez végre pontokban is meglátszik. Szeretnénk még ősszel értékes pontokat gyűjteni, nem lesz egyszerű feladat, hiszen most érkezik a bajnokság neheze – értékelte a győzelmet Molnár Ágnes megbízott edző.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata a következő fordulóban a kupaküzdelmekből kiütött Nyíregyháza Spartacus FC otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)