Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán is oltási akcióhetet indítanak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. EHÍREK • 2021. november 13. 14:18
Gyulán is oltási akcióhetet indítanak
November 22–28. között akár időpontfoglalás nélkül is fel lehet venni az első, a második vagy a harmadik oltást

Gyulán is oltási akcióhetet indítanak az átoltottság növelése érdekében november 22–28. között. A szakrendelőben időpontfoglalás nélkül is fel lehet venni az első, a második vagy a harmadik oltást.

Mint azt a Miniszterelnökség korábban közölte, november 22–28. között 101 megyei és városi kórházban várják az oltakozni szándékozókat reggel 7 és este 19 óra között, az intézmények megemelt kapacitással készülnek az oltási akcióhétre. A kórházi oltópontokon ötféle vakcina áll majd rendelkezésre: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm.

Kiemelték: az oltatlanok kivételesen előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra, az ő regisztrációjukat a helyszínen végzik el, az oltást pedig érkezési sorrendben kapják meg. Azoknak, akik már korábban regisztráltak az interneten, továbbra is az időpontfoglalást javasolják, akár az első, akár az elmaradt második vagy a harmadik oltásukat akarják felvenni.

A Békés Megyei Központi Kórház a hosszabb várakozási idő és az esetleges torlódás elkerülése érdekében szintén azt kérte, hogy az oltakozni vágyók foglaljanak időpontot az eeszt.gov.hu portálon vagy a koronavirus.gov.hu oldalon, az „oltási időpontfoglaló” fülre kattintva.

Azoknak, akik nem foglaltak időpontot, Gyulán a Dob utca 3. szám alatti szakrendelőben, Békéscsabán a Gyulai út 18. szám alatti belgyógyászati tömbben, Orosházán a Könd utca 59. szám alatti oltóponton kell megjelenniük.

A kórház azt is kérte, hogy mindenki vigye magával az előre kitöltött oltási sornak (első két alapoltás, 3. emlékeztető oltás) megfelelő nyilatkozatot, amely az intézmény honlapján, valamint a koronavirus.gov.hu oldalról tölthető le.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)