Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Látópont lett a gyulai művelődési központ

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2021. november 10. 17:02
Látópont lett a gyulai művelődési központ
A díjat a közművelődés jó gyakorlatait bemutató helyszínként nyerte el az intézmény

Repisky Dániel, az Erkel Ferenc Művelődési Központ rendezvényszervezési csoportvezetője vette át a Látópont címet megjelenítő oklevelet és táblát

Fotó: Erkel Ferenc NKft. 

Látópont lett az Erkel Ferenc Művelődési Központ, a Magyar Közösségépítők Értékszövetsége Egyesület által alapított díjat a közművelődés jó gyakorlatait bemutató helyszínként nyerte el a gyulai közművelődési intézmény.

A művelődési ház közleményében azt írta: a díjat alapító szervezet célja, hogy tapasztalatcsere alakuljon ki a szakmabeliek között. Emellett arra ösztönöznék a fiatalokat, hogy a közművelődési, kulturális pályát válasszák.

A helyi művelődési központ az intézményben tevékenykedő Székely Aladár Fotóklubbal pályázott az elismerésre. Közösen azon dolgoznak, hogy kiállítások, fotótúrák, pályázatok, rendhagyó tanórák szervezésével szélesebb körben megszerettessék a fényképezés művészetét – emelte ki a közlemény.

A Látópont címet eddig csaknem ötven intézmény kapta meg, amelyek helyi jó gyakorlataikat, közösségi kezdeményezéseiket 2022 tavaszától úgynevezett látóutak formájában ismertethetik meg az érdeklődőkkel.

A Látópontok Hálózatának tagjait a kezdeményező Magyar Közösségépítők Értékszövetsége Egyesület honlapján (www.kozosertek.hu) is bemutatják majd.

Fotó: Erkel Ferenc NKft. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)