Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az éllovas ellen tört meg a gyulai serdülőcsapat lendülete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. november 06. 14:00
Az éllovas ellen tört meg a gyulai serdülőcsapat lendülete
Gyulasport NKft.–Hódmezővásárhelyi LKC (23-38 (14-15)

Az országos leány-serdülőbajnokságban szereplő Gyulasport NKft. csapata a Hódmezővásárhelyi LKC együttesét látta vendégül november 4-én.

osztályon felüli derbit játszott az éllovassal a korosztályos együttes

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Bartóki L., Erdődi R.1, Horváth R. 6, Németh Cs. 8/1, Tapasztó B. 3/1, Várkonyi L. 1 és Miklya N. Csere: Szappanos E., Fabisz L., Baka E. 1, Bátori E. 3, Budai R., Kallós Á., Kurta A., Szőke H. és Szilágyi D.  Edző: Dr. Bányainé Szabó Renáta.

A gyulai gárda négy győzelemmel és egy döntetlennel a tarsolyában várta ellenfelét, a hódmezővásárhelyi együttes hibátlan teljesítménnyel a háta mögött érkezett a fürdővárosi arénába. A bajnoki címre hajtó riválisok a kézilabda magasabb színvonalát képviselik, így előzetesen is izgalmas találkozót várhattak a szurkolók.

A mérkőzés ennek jegyében kezdődött, mindkét együttes tudása legjavát nyújtva próbálta lelabdázni ellenfelét. Az első percekben a vendégcsapatnak állt a zászló, ám a Dr. Bányainé Szabó Renáta által vezette gyulai gárda utolérte ellenfelét. A Németh Csenge és Horváth Réka fémjelezte hazai együttes a 28. percben át is vette a vezetést, a félidőt azonban egygólos hátrányban zárta.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második játékrészben is folytatódott a ki-ki mérkőzés, ám a 38. percben hirtelen megtorpant a fürdővárosi gárda. Ahogy azt Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, amíg a vendég gárda 20 gólt szerzett a lefújásig, addig a gyulai együttes csupán ötször talált a vendégek kapujába.

– A hazai csapat tagjai nagyon akartak, hisz tudták, ha győznek a nagy rivális ellen, akkor a tabellán helyet cserélnek és elfoglalják az első helyet. De ez a nagy akarat most görcsösségbe csapott át, lépéshibák, rossz passzok és rossz helyre tartó lövések jellemezték a lányok játékát – ismertette.

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata továbbra is a tabella második helyén áll. A korosztályos együttes a következő fordulóban a dobogó harmadik fokán várakozó Békési NKTE otthonában lép pályára.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)