Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szolnoki riválissal mérkőzik a gyulai kosárcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. október 29. 10:00
Szolnoki riválissal mérkőzik a gyulai kosárcsapat
A Gyulai Color KE együttese a Szolnoki Olajbányász U23 gárdáját fogadja október 29-én

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság soros mérkőzésén a Gyulai Color KE csapata a Szolnoki Olajbányász U23 együttesét fogadja október 29-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. Hajdu Zoltán legénysége eddig jól teljesítő ellenféllel veszi fel a versenyt.

kemény párharcokból ezúttal sem lesz hiány

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai együttes egy győzelemmel és két vereséggel a tarsolyában várja riválisát. A fürdővárosi gárda mindhárom mérkőzésen igyekezett megszorongatni ellenfelét, a tiszakécskei derbin a győztes kosár is megszületett. A szolnokiak két győzelem és egy sikertelenül megvívott találkozó után érkeznek a gyulai arénába, így kiváló mérkőzésre számíthatnak a szurkolók.

Hajdu Zoltán elmondta, a fiatal szolnoki csapat minden évben remek játékerőt képvisel, így ebben az évben is komolyan kell velük számolni.

– Fontos lesz a részünkről, hogy lassítani tudjuk a ritmust, előtérbe helyezve a palánk alatti játékot. A csapatból sérülés, koronavírus-fertőzés és oltáshiány miatt lesznek hiányzók, de ehhez az előző években sajnos már hozzászoktunk. Igyekszünk így is mindent megtenni a győzelemért – értékelt előzetesen a gyulai vezetőedző.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)