Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hétvégén művészeti barangolásra várják a gyulaiakat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2021. október 27. 13:00
Hétvégén művészeti barangolásra várják a gyulaiakat
Programajánló

MÚZEUMOK ŐSZI FESZTIVÁLJA

Szeptember 30. és november 1. között öt gyulai kiállítóhely összesen 48 programelemet kínál a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében. A részletes programsort az érdeklődők megtalálják a gyulakult.hu oldalon, a kiállítóhelyeken, valamint azok online felületein. Október 30-án, szombaton 16 órától Séta és ecset címmel művészeti barangolásra invitálnak mindenkit, a séta a Kohán Képtár elől indul. A részvétel díjtalan.

GASZTROTÚRA

Október 29–31. között gasztrotúrára várja az érdeklődőket a Gyulai Turisztikai NKft. és a Békéscsabai Turisztikai Egyesület Gyulán és Békéscsabán. A fürdővárosban a Világóra és környéke lesz a programok bázishelyszíne. A látogatók helyi gasztronómiai termékeket kóstolhatnak és vásárolhatnak, térzenét hallgathatnak. A rendezvénysorozathoz a Gyulai Várfürdő, a vár, az Almásy-kastély, valamint a helyi pálinkamanufaktúra és a két gyulai sörfőzde is csatlakozott. A részletekről a visitgyula.com oldalon lehet bővebben olvasni.

TÁJVÍZHÁZ

Hurguly-Szabó György pirográfus tárlata október 31-ig látogatható a Tájvízház időszaki kiállítási termében.

KAMARATEREM

November 3-án, szerdán 19 órától Neil LaBute Valami csaj(ok) című komédiáját viszi színre a Rózsavölgyi Szalon. A főszerepekben Pokorny Lia és Őze Áron látható, a darabot Németh Kristóf rendezte. Jegyek 3900 forintért válthatók. Nyisztor János (NEStor) képzőművész Textúrák nélkül című kiállítása december 6-ig látogatható a kamaraterem előterében. 

VIGADÓ

November 6-án, szombaton 20.30-tól a Pál Utcai Fiúk ad koncertet a Vigadóban. Vendég: a Pernahajder Campbell. Jegyek 3000 forintért, elővételben 2500 forintért kaphatók az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)