Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hétközi fordulóban menetelhet tovább a gyulai felnőttcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. október 27. 10:00
Hétközi fordulóban menetelhet tovább a gyulai felnőttcsapat
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Szeghalmi FC együttesét fogadja október 27-én

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság elhalasztott fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Szeghalmi FC együttese ellen lép pályára október 27-én. A Sajben Gábor által irányított gárda hétközi fordulóban várja riválisát az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

két mérkőzés is vár a gyulai gárdára a héten

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai csapat egy idegenbeli döntetlen után fogadja ellenfelét, a szeghalmi együttes pedig kiütéses vereségéből próbál talpra állni.

Sajben Gábor előzetesen elmondta, a szeghalmi rivális játéka nehezebben állt össze a szezon elején, de azóta egyre jobb eredményeket ér el. Mint kifejtette, van néhány hiányzó a csapatban, így a teljes keretre szükség lesz a héten.

– Próbálunk kinőni a fiatal, rutintalan csapat jelzője alól és nem megelégedni a játékunk fejlődésével. Egyszerű a képlet, szerdán az elmaradt mérkőzésen csakis a három pont megszerzése a cél, így pontszámban feljöhetnénk a dobogó harmadik helyére – értékelt előzetesen a gyulai vezetőedző.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata 18 órakor fogadja a Szeghalmi FC együttesét az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)