Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lopások gyanúsítottjai rendőrkézen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. október 21. 12:30
Lopások gyanúsítottjai rendőrkézen
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Két férfit állítottak elő a rendőrök október 20-án, egyikük Orosházán tört be egy házba, a másik Medgyesegyházán lopott pénzt egy idős nőtől – írja a police.hu.

Előbbi férfi átmászott a kerítésen, betörte az épület egyik ablakát, és bemászott rajta, majd több olyan dolgot összekészített, amit el akart vinni. A tulajdonos azonban tetten érte, és hívta a rendőrséget. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei percek alatt kiértek a helyszínre, és elfogták az 59 éves férfit, aki ellen lopás vétség miatt büntetőeljárás indult.

A másik férfi bement egy medgyesegyházi házba, ahol a tulajdonosnak polgárőrként mutatkozott be. A maszkot viselő idegen kutatott az idős nő dolgai között, majd elment. A tulajdonos másnap vette észre, hogy hiányzik több tízezer forintja, ekkor hívta a rendőrséget. A rendőrök a bejelentés után néhány óra alatt azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves férfit, aki nem polgárőr. A gyanú szerint korábban több lopást is elkövetett, általában nyitva hagyott autókból vett ki különböző dolgokat. A rendőrség lopás bűntett miatt folytat ellene eljárást.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)