Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szerdán is felhős marad az ég, némi csapadékra is számíthatunk

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. október 12. 17:30
Szerdán is felhős marad az ég, némi csapadékra is számíthatunk
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Kedden közepesen vagy erősen felhős égkép mellett hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt, helyenként fordulhat elő kisebb eső, zápor. Éjjel előbb jelentősen csökken, majd hajnaltól északnyugat felől újra megnövekszik a felhőzet, és hajnalban, reggel a Nyugat- és Észak-Dunántúlon már gyenge eső is lehet.

Szerdán átmenetileg mindenütt erősen megnövekszik a felhőzet, de északnyugaton már délelőtt, a Dunántúl többi részén délutánra, míg a Dunától keletre estétől csökken jelentősen a felhőzet. Összességében több helyen is számítani lehet kisebb esőre, záporra, a középső megyékben kisebb a csapadék esélye. Az északi, északnyugati szél napközben a Dunántúlon és a középső megyékben nagy területen megerősödik, szerdán a Dunántúl szélre érzékeny helyein viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 2 és 7 fok között alakul, de a szélvédett északi völgyekben gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 9 és 15 fok között alakul, a Tiszántúlon lesz enyhébb az idő.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)