Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Borús, esős idő várható szerdán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. október 05. 17:30
Borús, esős idő várható szerdán
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Délután előbb a Nyugat-Dunántúlon, majd este és éjszaka fokozatosan másutt is erősen megnövekszik a felhőzet, reggel az ország döntő része fölött már felhős lesz az ég. Késő délután, kora este előbb az Alpokalján, majd reggelig a Dunántúlon és a középső megyékben is többfelé valószínű eső, zápor, helyenként zivatar.

Szerdán erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sok helyen várható eső, zápor, reggel még egy-egy beágyazott zivatar is lehet. Délutánig a Miskolc-Debrecen vonaltól keletre még nem lesz csapadék, és ezt követően is csak kis mennyiségre lehet ott számítani. Másutt azonban több helyen hullhat 20 mm-t meghaladó eső. A délkeleti, keleti szelet többnyire élénk, kedden több, szerdán már csak kevés helyen erős széllökések is kísérhetik. Szerdán délutántól a Nyugat-Dunántúlon az északira forduló szél több helyen is megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 8 és 14 fok között alakul, de a Miskolc-Debrecen vonal szélcsendes, hidegre érzékeny helyein ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 12 és 19 fok között várható, a tartósan csapadékos tájakon lesz a hűvösebb.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)