Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új arculatot kapott a Gyulahús Kft. néhány terméke

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. szeptember 28. 14:13
Új arculatot kapott a Gyulahús Kft. néhány terméke
A változás a szárazárukat és a májasokat érinti

Új arculatot kaptak a Gyulahús Kft. szárazárui és májasai – jelentette be Daka Zsolt ügyvezető és Tamáskovitsné Gila Éva marketingmenedzser szeptember 28-án. A sajtótájékoztatón a cég új nyereményjátékáról is szó esett.

Tamáskovitsné Gila Éva és daka zsolt

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Daka Zsolt kiemelte: az arculatot tulajdonképpen finomították, nem akarták teljesen megváltoztatni a vásárlók által ismert és szeretett csomagolásokat. Az eddigi értékeket és jegyeket, amelyek az előző csomagolásokon jól működtek, átvezették az új arculatba is.

Céljuk volt, hogy szárazárukat, a szeletelt húskészítményeket olyan egységes arculattal jelentessék meg a piacon, amely a vevők számára könnyen felismerhető, könnyen tudják azonosítani a gyulaival – tette hozzá.

Hangsúlyozta: az is szempont volt, hogy vékonyabb csomagolóanyagokat használjanak, ezáltal csökkentsék a környezetterhelést. Mindehhez hozzájárul az is, hogy részben újrahasznosított anyagból készítik a csomagolásokat.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

A közeljövőben a felvágottak, vörösáruk megjelenését is megváltoztatják.

Az ügyvezetőtől megtudtuk azt is, hogy a koronavírus-járvány alatt világossá vált, hogy a vásárlók a védőgázas termékeket keresik, ezért a vákumfóliázott árukat hamarosan kivezetik a piacról.

Tamáskovitsné Gila Éva hozzátette: a gyulai kolbász 2013 óta hungarikum, ezt pedig már a csomagolásokon is jelzik. Mint mondta, ezzel az volt a céljuk, hogy még inkább kiemeljék a termék magyar eredetét.

A marketingmenedzsertől megtudtuk, hogy jövő hét hétfőtől, október 4-től új nyereményjátékuk indul. A részvételhez nem kell mást tenni, mint a vásárlás után megőrizni a blokkot, majd az azon található AP-kódot feltölteni a nyerjagyulaival.hu oldalra. A játékosok nyerhetnek kétéjszakás hétvégét két gyulai szállodába is, belépőket a helyi múzeumokba, a fődíj pedig 1 millió forint lesz.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)