Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tizenkettedik alkalommal ültek a bábuk elé a sakk szerelmesei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 27. 17:30
Tizenkettedik alkalommal ültek a bábuk elé a sakk szerelmesei
Profi és amatőr játékosok versengtek a 12. Hoczopán Sándor Nemzetközi Sakkversenyen

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Magyarországi Románok Sakk Egyesületének székháza adott otthont a 12. Hoczopán Sándor Nemzetközi Sakkverseny küzdelmeinek szeptember 25-én. A viadalon ezúttal is amatőr és profi sakkozók ültek asztalhoz.

A sakktornán csaknem negyven játékos vett részt. A több nagymestert is a soraiban tudó mezőnyben a magyar és a román versenyzők mellett szerb sakkozók is képviseltették magukat. A szervezők a verseny végén hat kategóriában hirdettek győztest.  

Az emlékverseny díjait Florin Trandafir Vasiloni romániai főkonzul, Cosma Mitico, az aradi sakkiskola tanára, Kozma János, a Magyarországi Románok Sakk Egyesületének elnöke és Kozma György, a Magyarországi Románok Sakk Egyesületének alelnöke adták át.

Eredmények: A csoport 1. Magold Filip, 2. Restás Péter, 3. Rujon-Rodel Marinel. B csoport: 1. Virág Máté, 2. Halmajan Fabian. C csoport 1. Halmajan-Julian Teodor 2. Marius Andrea-Beatrice. D csoport 1. Kratica Jan 2. Ljauko Mihal, 3. Jaczkovics Szilvia. E csoport 1. Moldovan Razvan, 2. Crisan Alexandra, 3. Crisan Cristina. F csoport 1. Groza Razvan, 2. Hohn Daniel, 3. Prágai Bogdan.

A szervezők a versenyen beharangozták, hogy november 3. és 7. között a gyulai városháza dísztermében rendezik meg a 31. Erkel Open elnevezésű sakkversenyt.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)