Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A diákok jól kisportolták magukat az Implom-napon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2021. szeptember 23. 13:51
A diákok jól kisportolták magukat az Implom-napon
Az oktatási intézményben minden évben megünneplik névadójuk születésnapját

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Idén is megünnepelték névadójuk születésnapját az Implom József általános iskolában szeptember 23-án. Az idei program az Európai Diáksport Nappal és összekapcsolódott, így a fiatalok az ünneplés mellett többféle sportot is kipróbálhattak. 
 
– A sport és Implom József születésnapja nálunk összekapcsolódik, hiszen Implom József ugyan magyart és németet tanított, de a testedzést is nagyon fontosnak tartotta. Az ő idejében jelent meg a svédtorna és a cserkésztábor az iskolában. Ezért mi is minden évben igyekszünk valami újdonságot hozzáadni a programokhoz egy-egy új mozgásformával – tájékoztatta a Gyulai Hírlapot Szintai Éva megbízott igazgató.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A rendhagyó sportnapon az alsósok a sportcsarnokban egy mini fesztiválon vettek részt. A helyszínen különböző mozgásformákban próbálhatták ki magukat a diákok, az ügyességi vetélkedőkre idén a partneróvodák összes nagycsoportosát is meghívták, így 120 óvodás is részt vett az eseményen.
 
Mint megtudtuk, a felsősök kerékpárra pattantak és a duzzasztóhoz bicajoztak, ahol idén egy kajak-kenu program várta őket. Futóversenyt is tartottak a diáksport naphoz kapcsolódóan, kereken 2021 métert kell futnia minden gyereknek ezen a napon. Az Implom-nap része része volt egy rendhagyó földrajzóra is. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)