Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lezárják a Várkert utcát a Gyulai Pálinkafesztivál idejére

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. szeptember 15. 16:30
Lezárják a Várkert utcát a Gyulai Pálinkafesztivál idejére
A vár a rendezvény alatt is látogatható lesz, de nem a megszokott útvonalon lehet megközelíteni

Változik a Várkert utca forgalmi rendje a Gyulai Pálinkafesztivál ideje alatt – olvasható a Gyulai Várfürdő közleményében.

Forrás: maps.google.com

Mint írták, szeptember 16–19. között, csütörtök 6 órától egészen vasárnap 6 óráig lezárják a Várkert utcát. Az utcába csak az Erkel Hotel vendégei, illetve a reumatológiai szakrendelésre érkezők hajthatnak be a Tiborc utca felől. A Várkert utcai buszmegálló a Kossuth utcai megállóba kerül át ideiglenesen, a strand téli főbejárata pedig gyalogosan közelíthető meg.

Fábián Tamás, az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. kommunikációs vezetője elmondta, hogy a gyulai vár megközelíthetősége is változik a hétvége folyamán: a fesztivál miatt kordon veszi majd körül a várkertet, így a bejáratot a vár megkerülésével érhetik majd el a látogatók. A szervezők megígérték, hogy ideiglenes lépcsőkkel, eső esetén járólapokkal segítik a közlekedést.

Hozzátette: a Gyulai Pálinkafesztivál sem a vár, sem az Almásy-kastély nyitvatartását, tárlatvezetéseit, illetve garantált programjait sem befolyásolja.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)