Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban A védenc

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2021. szeptember 15. 17:00
Heti premier a Center moziban A védenc
Szeptember 16–22. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban A védenc című amerikai krimi, akcióthriller

Forrás: nypost.com

Heti premier a Center moziban A védenc (szinkr. amerikai krimi, akcióthriller) 19.45-kor. Anna és Moody bérgyilkosokként egy évtizeden keresztül hajtottak végre nagyvolumenű merényleteket. Mikor azonban Moodyt elteszik láb alól, Anna fejébe veszi, hogy végezni fog mentora gyilkosával. Először azonban le kell számolnia ősellenségével, Rembrandttal, aki pont azt az embert védi, akit Anna ki akar iktatni.

20.15-kor 3D-ben, 15.30-kor 2D-ben Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (szinkr. amerikai-ausztrál fantasy, kaland) Shang-Chi azt hitte, végleg lezárta a múltat, ám mikor a Tíz Gyűrű elnevezésű titokzatos szervezet hálójába kerül, kénytelen lesz újra szembenézni vele. A Shang-Chi és Tíz Gyűrű legendája címszerepét Simu Liu játssza, partnerei többek között Tony Leung, Awkwafina és Michelle Yeoh.

Csütörtöktől szombatig 15.30-kor Bébi úr: Családi ügy (szinkr. amerikai animációs) 3D! A Bébi úr – Családi ügy ott folytatja, ahol az első film befejeződött. A fivérek már felnőtt férfiak, de testvéri viszályuk felnőttkorban is folytatódik. Alig beszélnek egymással. Tim abban a házban él a családjával, ahol felnőtt. Otthon ülő apuka, és még mindig élénk a fantáziája. Feleségül vette Carolt, és két lányuk van. Az idősebb Tabitha, a fiatalabb Tina. Ted menő üzletember, és szupersikeres. Semmire sem emlékszik abból, hogy ő volt a Bébi úr, de az első filmben arról álmodott, hogy sarokirodája lesz saját, külön bejáratú vécével. Nos, most hatalmas irodája van, saját fürdőszobával. Sajnos annyira beletemetkezik a munkájába, hogy nincsen ideje a családi eseményekre. Hogy ezt jóvátegye, „Ted bácsi” különleges és drága ajándékokat küld az unokahúgainak. Tim egy nap zajt hall Tina szobájából. Kiderül, hogy Tina kosztümöt visel, és a központtal beszél a mobilján. Benne van a családi bizniszben - ő is bébi főnök, pont ahogy Ted bácsikája is az volt. Úgy néz ki, krízis van a Bébi Rt.-nél, és szükségük van Bébi úr (Ted bácsi) segítségére. Mivel nem sikerül meggyőznie hitetlenkedő nagybátyját és apját, Tina előkap két cumit, és a fivérek szájába dugja - és ezzel visszaküldi őket (gyerekekként) egy nagyon más Bébi Rt-be, mint amire Ted emlékezett 25 évvel ezelőttről.

15.45, 18.15, 20.00-kor Miután elbuktunk (szinkr. amerikai dráma) Tessa élete egyik legfontosabb döntésének meghozatalára készül, ám hirtelen minden a feje tetejére áll. A lány családjával kapcsolatos titkok felszínre törése minden eddiginél nagyobb próbatétel elé állítja a Hardinnal való kapcsolatát, és ezúttal egyáltalán nem biztos, hogy boldog végkifejlete lesz kettejük szerelmi történetének.

17.30-kor Free Guy (szinkr. amerikai akció, vígjáték) 3D! A Twentieth Century Fox nagyszabású kaland-vígjátékában egy banki alkalmazott rádöbben, hogy valójában háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást és ő maga lesz saját története főhőse – ő lesz az a fickó, aki e korlátokat nem ismerő terepen kiigazodva megmenti a világot, de a maga módján, amíg még nem késő.

18.45-kor Szupernóva (angol dráma) A zongorista Sam és a regényíró Tusker elindulnak egy régi lakóautóban, hogy az őszi Angliát átszelve meglátogassák családjukat, barátaikat és a múltjuk fontos helyszíneit. Ez a nagy utazás lehet, hogy sok mindentől a búcsút jelenti. Az együtt töltött idő a legfontosabb, ami még megmaradt számukra.

A Kuponkirálynők című amerikai vígjáték

Forrás: port.hu

17.45-kor Kuponkirálynők (szinkr. amerikai vígjáték) PREMIER! A kuponvagdosás még sosem volt ennyire bűnös élvezet. Connie (Kristen Bell), a külvárosi háziasszony ki akar törni a hétköznapi sivárságból: elege van a tonnányi adósságból, és hogy a férje totál hibbantnak nézi a kupongyűjtési mániája miatt. Pedig a kupon az egyetlen dolog, ami igazán lázba hozza. Úgy dönt, végre kezébe veszi az irányítást, és a legjobb barátnőjével (Kirby Howell-Baptiste) egy briliáns kuponcsalási ötlettel állnak elő: miközben kuponokat lopnak megavállalatoktól, fillérekért adják tovább azokat a rászoruló családoknak. A csajok ezzel a tuti biznisszel pillanatok alatt több millió dollárt zsebelnek be. A pénzcsináló gépezet pedig egyre nagyobb méreteket ölt: a kuponkirálynők privát gépen repkednek, szupergyors autókkal száguldoznak, és még egy fegyverkereskedővel is üzletelnek. Ám minden nagymenő nyomában ott liheg valaki, ezúttal egy szerencsétlen kármegelőzési tiszt (Paul Walter Hauser), és egy FBI ügynöknek kinéző postai felügyelő (Vince Vaughn) próbálja kézre keríteni az agyafúrt svindlerduót.

20.30-kor Toxikoma (magyar dráma) Herendi Gábor új közönségfilmje, a Toxikoma, Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul, mely a két főhős, a drogos alfahím (Szabó Győző szerepében Molnár Áron) és az istent játszó pszichiáter (Csernus Imre szerepében Bányai Kelemen Barna) egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról szól. A könyv a népszerű színész életének legnehezebb éveit eleveníti fel, egy hosszú évekig tartó drogos zuhanást, melynek végén minden szétesik Győző körül, aki végül rászánja magát az elvonókúrára. Itt találkozik Csernus doktorral, s innen indul a film, ami azt az ego harcot mutatja be, ami a két domináns férfi között zajlott a pszichiátrián. Mindketten bejárják a saját útjukat és megtanulnak valamit a másiktól, amitől a saját életüket is jobb irányba fordítják. Győző és Csernus egymással harcol, de egy ponton mindkettejüknek el kell jutni a felismerésig, hogy csak közösen juthatnak előre, és hogy van valami, amiben csak a másik segíthet rajtuk.

Csak szombaton és vasárnap 15.15-kor A kuflik és az Akármik – Ebből még bármi lehet! (magyar rajzfilm) A hét főhős – Zödön, Pofánka, Titusz, Hilda, Valér, Bélabá és Fityirc – harmadjára csábítják a moziba a bolondozásra, felhőtlen szórakozásra vágyó családokat. A kuflik ez alkalommal 10+1 vadonatúj, különálló, humoros történetet tartogatnak a nézőknek.

Csak vasárnaptól szerdáig Mancs őrjárat: A film (szinkr. amerikai-kanadai animációs) A Mancs őrjárat bevetésre kész! Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

16.45-kor Természetes fény (magyar-lett-franica-német dráma) PREMIER! A második világháborúban a keleti fronton harcoló alakulatok mellett csaknem százezer magyar katona teljesített szolgálatot a front mögötti megszállt területeken. A Természetes fény a megszállt Szovjetunió területén játszódik, egy kiismerhetetlen, mocsaras erdőségben. Semetka István, egy magyar földműves, szakaszvezetőként teljesít szolgálatot egy gyalogos honvéd alakulatnál, amely a vidéket járva, eldugott orosz falvakban illegális partizáncsoportok után kutat. A történet a katonák mindennapjait mutatja be Semetka szemszögén keresztül, aki parancsnokának váratlan halála miatt súlyos terhet kap a vállára.

A Természetes fény című magyar-lett-franica-német dráma

Forrás: filmtekercs.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)