Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mozgásba lendül a városi tekebajnokság

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 09. 16:00
Mozgásba lendül a városi tekebajnokság
Hat csapat verseng a Suzuki kupa vándorserlegéért

Szeptember 13. elrajtol a Suzuki Kupa városi tekebajnokság 2021/2020-es bajnoki szezonja. A csonka bajnokság után a gyulai tekecsalád szereplői ismét a bajnoki serlegért gurítanak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ahogy azt Bodor Istvántól megtudtuk, az idei kiírás négy fordulós lesz, a vándorkupát a körmérkőzések után az a csapat nyeri tavasszal, aki az őszi, tavaszi eredmények alapján győztesnek tekinthető. A „várvárosi” tekeliga résztvevői szinte egész hétre kínálnak izgalmas mérkőzéseket, hiszen hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken is zajlanak majd a bajnoki gurítások.

A bajnokság mezőnye idén hatcsapatosra szűkült, a sorozat során az „LL”-Kétegyháza, a Kövite-Sarkadkeresztúr, a Magyarvárosi Söröző, az Öregfiúk, a Szabó Legények és a Glas Vegas együttese néz szembe egymással.

A városi tekebajnokság első fordulójában az Öregfiúk csapata a KÖVITE Sarkadkeresztúr együttesével találkozik, a Magyarvárosi Söröző a Glas Vegas gárdájával néz szembe, míg a Szabó Legények a bajnoki címvédő „LL”Kétegyháza alakulatával gurít a pontokért.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)