Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán sorban állnak a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petíciós ívekért

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MPHÍREK • 2021. szeptember 03. 16:30
Gyulán sorban állnak a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petíciós ívekért
A fürdővárosban is gyűjti az aláírásokat a Fidesz

ma délelőtt a piacnál gyűjtötték az aláírásokat

Gyulán két nap alatt mintegy ezren írták alá a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petíciós íveket. A fürdővárosban szeptember 2-án kezdték el az aláírásgyűjtést.

A Fidesz országos kampánya szeptember 1-jén indult el. A kormánypárt az ország több mint háromszáz pontján várja azokat, akik csatlakozni kívánnak az aláírásgyűjtéshez.

Azt írják: „nem felejtettük el a megszorításokat, nem felejtettük el, hogy cserbenhagyták a családokat, elvettek a nyugdíjasoktól egyhavi nyugdíjat, és cserbenhagyták a vállalkozásokat is, 200 ezer munkahelyet tettek tönkre. Ezzel a petícióval erős üzenetet küldünk a baloldalnak: mi nem szeretnénk, hogy még egyszer visszatérjen a Gyurcsány-korszak!”

A Gyulai Hírlap kérdésére Alt Norbert, a Fidesz gyulai csoportjának elnöke azt mondta, érzik a gyulai emberek szimpátiáját, például ma délelőtt a piacon sorban álltak azért, hogy aláírhassák a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petíciót. Hozzátette: az ott folytatott beszélgetések megerősítették abban, hogy a Fidesznek is jelen kell lennie az utcán. Mint mondta, a szavazóik hiányolják az ilyen és hasonló megmozdulásokat a jobboldalon.

Az országos aláírásgyűjtés október 23-ig tart. Gyulán szeptember 4-én 10 órától a Világóránál, másnap délelőtt a piacon lehet aláírni a petíciót.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)