Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hogyan viseljék a legújabb trendeket a férfiak?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. augusztus 30. 07:30
Hogyan viseljék a legújabb trendeket a férfiak?
A cél, hogy jól érezzék magukat

A cél, hogy jól érezzék magukat.

A divat legújabb célkitűzése amellett, hogy csinosan és megnyerően mutassunk a ruháinkban, hogy jól is érezzük magunkat eközben. Ezek alapján általánosan elmondható, hogy a legújabb trendek sokkal inkább fókuszálnak a kényelemre, mint tették azt a korábbi szezonokban. Emellett viszont a férfiaknak szánt kifutói darabokat sokszor unalmasnak, csak apróságokban megújulni tudó ruháknak szokták tartani, de ennek idén vége. A világban történtek természetesen sosem hagyták hidegen a divatot sem, így most is reagálnak a nagy divatházak, majd az utcai trendek is. Érdemes tehát felkészülni, hogy ezúttal olyan ruhaköltemények is készülnek végre a férfiaknak is, amikre korábban nem volt példa.

Mi vár a férfiakra?

Amíg nyáron a színekbe és mintákba öntött optimizmus uralta a divatot, őszre ebből egyfajta reményteli kísérletezés alakult ki. A változatosság, a merészség, a régi klasszikusok merészebb újragondolása, a sokszor szegényesnek titulált kínálat felfrissítése, az elegancia kényelemmel való ötvözése az, ami a következő hónapok férfi divatját meghatározza. A férfi ruha az answear.hu-n ezt is tükrözi, de a kalsszikusok is megtalálhatóak.

Ahogy a hidegebb hónapok fokozatosan beköszöntenek, úgy kerülnek elő a vastagabb, melegebb anyagok is a tervezők kezei közül, na meg persze a szekrényből, akár a szüleinkéből is. Az elmúlt évek első számú kedvence, a bőr, a bőrutánzatok továbbra is velünk lesznek a következő szezonban is – a női és férfi divatban egyaránt, de a korbársony is nagy visszatérőnek számít. A geometrikus minták nagy reneszánszukat élik, így továbbra sem kell ezektől sem búcsút vennünk.

A régi az új?

Ahogy arról már fentebb is szó esett, a tervezők komoly újragondolásokon vannak túl, így például a megszokott klasszikus szabásvonalak az öltönyöknél, zakóknál egészen új irányt vettek. Vannak olyan visszatérők is, mint például a galléros pólók, amik öltönnyel párosítva a laza elegancia legújabb megtestesítői. Nem kell persze a hagyományos változatoktól sem elköszönni, bőven találunk divatos darabot a https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat/ingek oldalon. Előbbiek mellett, pontosabban felett, jól mutat majd az egyik legújabb trendnek számító túlméretezett mellény is. Ezeken is visszaköszönnek majd a geometrikus minták, amik akár az öltönyök egészét is beborítják. Színek tekintetében a piros viszi a prímet, de nem számít, hogy alsó- vagy felsőruházat, ha a bézsek, barnák és a karamell a téma, hiszen a hetvenes éveket idéző színek még mindig nagyon divatosak, pont úgy, ahogy a tekintélyes méretű tarka mintával ellátott darabok.

 

Utcára pizsamát?

Szó esett már arról is, mennyire fontos, hogy jól érezzük magunkat a ruhánkban. Éppen ezért a melegítők térnyerése után talán nem is olyan meglepő, hogy a pizsamaszabású ruhák is igazán divatosnak számítanak, de igaz ez például a fürdőköpenyeket idéző hatalmas télikabátokra is, ennek a trendnek köszönhetően a férfiak éppen úgy festenek, mintha most léptek volna ki egy wellness hotelből. De hogy jó hírrel szolgáljunk az egyszerűbb stílusok kedvelőinek is, az olyan sportos, kényelmes és praktikus ruhák is nagyon divatosak lesznek az utcákon is, amikkel eddig csak a sípályákon találkozhattunk.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)