Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 181 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. augusztus 30. 08:00
Országos határrendészeti összesítő: 181 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök augusztus 29-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 181 határsértőt tartóztattak fel és 99 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 17 esetben összesen 65 határsértőt tartóztattak fel Tataháza, Vaskút, Mátételke, Kelebia, Dusnok, Tompa, Hercegszántó, Dunavecse, Balotaszállás, Csikéria, és Katymár közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 20 esetben összesen 82 határsértőt tartóztattak fel Röszke, Ásotthalom, Tiszasziget, Szatymaz, Apátfalva, Röszke, Szeged, Kiszombor, és Kübekháza közigazgatási területén.

Budapesten a rendőrök 1 esetben összesen 2 határsértőt tartóztattak fel.

Fejér megyében a rendőrök 1 esetben 21 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során iraki, marokkói, pakisztáni, szír, afgán, egyiptomi, líbiai, és iráni állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 6 esetben Bács-Kiskun és 6 esetben Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 99 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában embercsempészés miatt 9 fővel, közokirat-hamisítás miatt 1 fővel szemben indult eljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)