Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Suliindító bulit tartottak a gyulai várnál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2021. augusztus 28. 18:00
Suliindító bulit tartottak a gyulai várnál
A programon lezárult a Vegyél eggyel többet! jótékonysági akció is

beke szilvia

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Suliindító bulira várták a gyermekeket augusztus 28-án a gyulai vár előtti téren. A programot a Regionális Wellness Egyesület szervezte, ahol lezárták a Vegyél eggyel többet! jótékonysági akciót is.

Beke Szilvia, az egyesület elnöke elmondta: a rendezvény célja – amelyet tavaly a koronavírus-járvány miatt nem volt lehetőségük megrendezni –, hogy a gyermekek vidáman kezdjék a szeptembert, az iskolát, hiszen az évkezdés mindig szorongással jár.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Hozzátette: az eseménye a Vegyél eggyel többet! akcióval indult el öt évvel ezelőtt, amelynek célja, hogy segítse azokat a hátrányos helyzetű családokat, amelyeknek nehezebb az iskolakezdés. Az akciót idén is meghirdették, a siker pedig egyértelmű, hiszen száz gyulai és a Gyula környéki család vehetett át tanszereket, füzetcsomagot, iskolatáskát a várnál.

A rendezvényen születésnapi tortával, ugrálóvárral, arcfestéssel, egészségügyi szűrővizsgálatokkal és családi tornával várták a gyermekeket, akik megnézhettek egy tűzoltóautót és a koraszülött-mentőautót is, valamint a helyszínen voltak a Dogland Kutyasuli terápiás állatai és a Magyar Vöröskereszt is.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)