Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itthon játssza kupameccsét a Sajben-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. augusztus 24. 11:00
Itthon játssza kupameccsét a Sajben-csapat
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a BVSC-Zugló együttesét látja vendégül augusztus 29-én

A MOL Magyar Kupa második fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a BVSC-Zugló együttesét fogadja augusztus 29-én. A Sajben Gábor által irányított együttes az NB III.-as fővárosi riválisával csap össze a továbblépésért.

kupamérkőzésen lép pályára a gyulai felnőttcsapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai gárda az első körben a Jamina SE ellen lépett pályára, ahol a Sajben Gábor irányította csapat 1-6-os eredménnyel ejtett ki ellenfelét. A fővárosi egyesület alaposan megszenvedett riválisával, hiszen csak a 80. percben tudta bebiztosítani továbbjutását.

A két rivális felemásan kezdte a bajnokságot. A hazai gárda egy vereséggel és egy döntetlennel indította a szezont, aktuális ellenfele pedig három győzelemmel és egy vereséggel a tarsolyában érkezik a kupacsatára.

Sajben Gábor vezetőedző korábban elmondta, a klubvezetéssel együtt a Megye I.-es bajnokságra koncentrálnak, így nem indultak neki nagy tervekkel a Magyar Kupának. Hozzátette: a csapat nagyon várja a kupasorozat folytatását, ahol a gárda igyekszik egy izgalmas, a fejlődés érdekében is hasznos mérkőzést játszani.

– Megpróbálunk mindent megtenni a továbbjutás érdekében, ami hatalmas meglepetés lenne a nálunk minden tekintetben sokkal jobb pesti csapat ellen. Egy ilyen nagy siker lendületet adhat a fiatal csapatomnak a folytatásra. A minimum elvárt cél a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy bátran játszva, emelt fővel jöhessünk le a pályáról – nyilatkozta a mérkőzés előtt a gyulai vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)