Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A nyári névnapokra is készültek a Tünde virágüzletben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. augusztus 20. 18:00
A nyári névnapokra is készültek a Tünde virágüzletben
Virágcsokrokat és virágdíszeket is kínálnak

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ezekben a napokban ünneplik névnapjukat az Ilona, Mirjam, Szidónia, Patrícia nevet viselő hölgyek, ezúttal nekik kínál szép virágcsokrokat és virágdíszeket a Tünde virágüzlet.

A Patócsy Ferenc utcai bolt tulajdonosa, Góg Tünde elmondta: a friss élő virágokból készült virágdíszekbe tartós száraz és selyemkiegészítők is kerülnek, amelyek most nagyon trendinek számítanak.

– A színkontrasztos és színharmonikus virágkompozíciók egyaránt kedveltek – fejtette ki, hozzátéve, hogy a púderszínek kombinációja az egyik legnépszerűbb most.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az üzletvezető azt is megjegyezte, hogy a virágdíszek kiegészítői gyakran arany-, pezsgő- vagy ezüst-fém színűek, így a fényes és matt felületek szépen kiemelik egymást.

– A retró továbbra is hódít, a szalagok sokasága minden virágdísz szép kiegészítője lehet – fogalmazott Góg Tünde. Az üzlet megrendelésre is készít virágcsokrokat, de készen is sok virágdísz várja a betérőket.

A rendeléseket az üzlet honlapján, a tundeviraguzlet.hu weboldalon vagy a 06-66/464-261-es, illetve a 06-30/9537-124-es telefonszámon lehet leadni.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)