Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel kezdtek a kupában az Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. augusztus 15. 15:00
Győzelemmel kezdtek a kupában az Amazonok
DVSC-DEAC–Gyulai Amazonok 0-2 (0-0)

A Simple Női Magyar Kupa első fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a DVSC-DEAC vendégeként lépett pályára augusztus 14-én. Molnár Zoltánné együttese a debreceni rivális otthonában szerette volna kiérdemelni a továbbjutást.

A felkészülés közepéről érkezett a kupamérkőzésre a gyulai gárda

Fotó: facebook.com/gyulaiamazonok

A megfiatalított kerettel rajtoló fürdővárosi gárda a felkészülés közepén tart, így kevés létszámmal és alapemberei nélkül volt kénytelen elutazni riválisához. A cserejátékosok nélkül pályára lépő gyulai csapat hősiesen játszotta végig a találkozót, a játékosok igyekeztek minden poszton a maximális tudást nyújtani.

Az első félidőben mindkét oldalon adódtak lehetőségek, ám a vendég védelem és Kósa Noémi kapus mindvégig állni tudta a sarat.  A gyulai gárda előtt is volt lehetőség a vezető találat megszerzésére, két szabadrúgás is a felső kapufán csattant.

A gól nélküli első félidőt követően is fordulatos játék folyt a pályán. A második játékrész felénél a hazai gárda kapusát kiállította a játékvezető, a szabadrúgást pedig Szerb Katalin értékesítette. (0-1).

A hazai együttes a folytatásban is rendre fejtörést okozott a csapatnak, a vendég gárda sokáig nem tudta kihasználni emberelőnyét.  A veszélyes kontrákra építő fürdővárosi taktika a lefújás előtt nem sokkal hozott eredményt, amikor Szerb Katalin szerzett labdát a saját térfeléről, majd több társával is összejátszva érkezett jó ütemben az ellenfél kapuja elé, amely után okosan helyezte a játékszert a rövid alsóba. 0-2.

A Gyulai Amazonok csapata fegyelmezett, lelkes és alázatos játékkal lépett túl magasabban jegyzett ellenfelén, a kupa következő fordulójában pedig a Szolnoki MÁV csapata lesz az ellenfele.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)