Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Több mint száz kutya-gazda páros versenyez jövő hétvégén Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.SPORT • 2021. augusztus 06. 15:50
Több mint száz kutya-gazda páros versenyez jövő hétvégén Gyulán
Ismét kutyás ügyességi versenyt szerveznek a fürdővárosban

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Medivid Agility Kupát 25. alkalommal, a ParAgility Kupát 16. alkalommal rendezi meg a Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub augusztus 14–15-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Alt Sándor elnök lapunknak kiemelte: a Medivid Kupa Magyarország leghosszabban tartó agility-versenysorozata. Aláhúzta: a gyulai klub az országban egyedüliként szervez versenyt mozgássérült indulóknak is az esélyegyenlősség jegyében.

Elmondta: az országos és nemzetközi kutyás ügyességi megmérettetésre több mint 105 kutya-gazda páros nevezett. A magyar résztvevők mellett osztrák, cseh és román versenyzők indulnak a versenyen maxi, midi, midi+ és mini osztályban, valamint Agility 1, Agility 2, Agility 3 teljesítményosztályban és ParAgility kategóriában.

Az elnöktől azt is megtudtuk, hogy a gyulai klubot 13 versenyző képviseli 18 kutyával. Ale Patrícia és Neela, valamint Simon Csaba és Pepe ParAgility kategóriában versenyeznek majd. Baráth Orsolya Hefnerrel és Remyvel, Gózné Szabó Orsolya Mayával és Lujzával, Győrffy Matild Pajtival, Juhász Bea Bingóval, Kecskés-Molnár Nikolett Zoey-val, Kecskés Zoltán Byronnal, Kolozsi István Elzával és Enyával, Papp Róbertné Mike-kal és Bandival, Papp Róbert Olaffal és Olíviával, Peres István Cocóval, Simon Csaba Pepével, Szabó Márton Zippóval indul a versenyen.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A rendezvény ünnepélyes megnyitója augusztus 14-én reggel 8 órától lesz a gyulai tornacsarnokban. Köszöntőt mond Takács Árpád megyei kormánymegbízott, a verseny fővédnöke, majd Görgényi Ernő, Gyula polgármestere nyitja meg a megmérettetést.

Az egyéni jumping futammal induló verseny augusztus 15-én reggel 8.30-tól folytatódik. Az eredményhirdetést aznap 16 és 17 óra között tartják.

Alt Sándor arra is felhívta a figyelmet, hogy a rendezvény látogatása díjmentes, de védettségi igazolványhoz kötött. Hozzátette: a versenyhelyszínen kézfertőtlenítő pontokat telepítenek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)