Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Beszerzési referenst keres a Gyulai Tankerületi Központ

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. július 14. 11:00
Beszerzési referenst keres a Gyulai Tankerületi Központ
Mutatjuk a részleteket

A Gyulai Tankerületi Központ a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. tv. 83. § (1) bek. alapján pályázatot hirdet Gyulai Tankerületi Központ beszerzési referens munkakör betöltésére.

A kormányzati szolgálati jogviszony időtartama:

Határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Békés megye, 5700 Gyula, Ady Endre utca 19.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A tankerület beszerzési eljárásainak lefolytatása az előkészítéstől a szerződéskötésig. A beszerzési eljárásokkal kapcsolatos dokumentálási, engedélyezési és adatszolgáltatási kötelezettség elvégzése. Közbeszerzési eljárásokhoz szükséges tervek, statisztikák összeállítása. Adatbázisok és kapcsolódó iratok naprakész karbantartása. Szerződések előkészítése valamint az eljárásokkal összefüggő adminisztratív és technikai feladatok ellátása. Beszerzések lebonyolítása. BVOP, KEF, NKOH közbeszerzési eljárások lefolytatása. Kapcsolattartás a Gyulai Tankerületi Központ köznevelési intézményeivel.

Jogállás, illetmény és juttatások:

  • A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény rendelkezései az irányadók. 
  • Pályázati feltételek:
  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Főiskola, egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség, vagy műszaki felsőoktatásban szerzett mérnökinformatikus vagy műszaki menedzser szakképzettség; katonai felsőoktatást folytató intézményben (jogelőd intézményében) gazdálkodási (gazdasági) szakon szerzett szakképzettség; főiskolai szintű igazgatásszervező szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és felsőfokú pénzügyi, számviteli szakképesítés vagy szakirányú továbbképzési szakon szerzett költségvetési ellenőr szakképzettség, vagy szakirányú felsőfokú iskolai végzettség; felsőfokú iskolai végzettség és mérlegképes könyvelői szakképesítés vagy, érettségi végzettség és közgazdasági szakképesítés vagy költségvetési szakképesítés vagy pénzügyi-számviteli szakképesítés, vagy érettségi végzettség és az OKJ szerint: mérlegképes könyvelői, pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, középfokú anyaggazdálkodói szakképesítés vagy általános gazdasági és statisztikai ügyintéző, vagy gazdasági elemző és szakstatisztikai ügyintéző szakképesítés,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • A 87/2019. (IV. 23.) Korm. rendelet 1. számú melléklete szerinti szakmai önéletrajz.
  • Az álláshely betöltéséhez szükséges végzettség, szakképzettség, szakvizsga meglétét igazoló okmányok másolata.
  • Büntetlen előélet igazolása a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 82. §-a szerint.
  • Nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul a teljes pályázati anyagának sokszorosításához, továbbításához (3. személlyel történő közléséhez). Nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul személyes adatainak pályázattal összefüggő kezeléséhez.
  • Motivációs levél

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. július 22.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Dakáné Hild Éva osztályvezető nyújt, a 06 66/795-243 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

Postai úton, a pályázatnak a Gyulai Tankerületi Központ címére történő megküldésével (5700 Gyula, Ady Endre utca 19. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TK/035/HR/680-1/2021 , valamint a munkakör megnevezését: beszerzési referens.

A pályázat elbírálásának határideje: 2021. augusztus 1.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa. A kiíró nem vállalja semmilyen, a beadott pályázat eredményéből keletkező kár, vagy a pályázat beadásával kapcsolatosan felmerülő költség megtérítését.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.kk.gov.hu/gyula honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2021. július 8.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)